Arama sonuçları: *

• Users: 4LP3REN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 4

Lol oynarken anlık donma problemi

oyun esnasında rastgele bir zamanda genellikle 30 dakikalık bir oyunda 3,4 defa anlık donma problemi yaşıyorum oyun 3,4 saniye boyunca donuyor bunu nasıl düzeltebilirim işlemci AMD Ryzen 7 7435HS ekran kartı rtx4050 sürücülerimi güncelledim oyunu sildim yükledim ama sorunu çözemedim yardımcı...
  2. 4

Steam içerik kullanılamaz hatası

steam den bi kac sene once satın aldıgım forza horizon 4 ü indirmeye çalışıyorum %84 e geldi ve içerik kullanılamaz hatası veriyor bunu nasıl düzeltebilriim
  3. 4

Ölü piksel mi sıkışmış piksel mi

Monitörümde böyle bir piksel var ölu pikselmi sıkısmıs pikselmi farklarini pek bilmiyorum sıkısmıs pikselse nasıl düzeltebilirim
  4. 4

Aliexpress gibi alternatif siteler neler

aliexpress den bi ürün almaya çalışıyorum ama ürün ülkenize gönderilemiyor diyor alternatif önerebileceğiniz bi site varmı
  5. 4

iphone 13 alınır mı? fiyatlar düşermi?

sıfır iphone 13 almayı düşünüyorum bütcem yaklaşık 40k o fiyat bandına sizce eğermi kullanan varsa telefon nasıl memnunmusunuz
  6. 4

forza horizon 5 düşük fps

bugün laptopa forza horizon 5 yükledim ama gpu yu %20-30 arası kullanıyor ve oyunu 20 fps oynuyorum sistemim gtx1650ti i5-9300h 16gb ram youtube den sistemimin fps değerlerine baktığımda insanlar 90 fps lerde oynuyor ama ben 40 bile göremiyorum sebebi nedir yardımcı olurmusunuz
  7. 4

Çözüldü✓ Razer BlackShark V2 X Kablolu alınır mı?

jak girişli olanını almayı düşünüyorum sizce alınır mı? veya aynı fiyat bandında önerebileceğiniz kulaklık varmı
  8. 4

bluethoot bağlantı oyunlarda gecikme yaparmı

xbox 9.nesil gamepad almayı düşünüyorum bluethoot bağlantısı oyunlarda farkedilecek kadar gecikme yaparmı
  9. 4

Yardım hangi gamepad almalıyım

Sıfır bi gamepad almayı düşünüyorum ama daha önce hiç kullanmadım bu yüzden özellikleri vesaire pek bi bilgimde yok bütçem monster pusat clutch veya msi gc20 v2 almaya yetiyor fakat ikisindede çok fazal ölü bölge olduğu söyleniyor forza ,grid legends,dirt gibi oyunlar oynayacağım hangisini...
Geri