Arama sonuçları: *

• Users: brhmkr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. brhmkr

Mühendislik Bilgisayarı Tavsiyesi?

Selam arkadaşlar, Mühendislik, simülasyon, çizim programlarını kullanabileceğim bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Bu programlar hem işlemciye hem ekran kartına hem de ram'e yük bindiriyor. Bilgisayarı evde sahada kafede her yerde kullanmak istiyorum. Bu yüzden hafif olmalı ve fena olmayan da bir...
  2. brhmkr

1500 TL klavye önerisi

Selam arkadaşlar, En fazla 1500-1600 tl civarına kardeşim için oyun klavyesi arıyorum. Daha önce steelseries apex3 kullanmıştım ben onu alacaktım ama bu fiyatlara mekanik klavyeler de var galiba. Monsterın k3 modeline baktım ama kötü yorumlar vardi. Cumartesi günü eline ulaşması lazım o yüzden...
  3. brhmkr

Samsung Odyssey G5 iyi mi?

Xbox series S için monitör arıyorum. En az 2k ve 27inç olmasını istiyorum. IPS çok şart mı bilemiyorum. Hikaye oyunları oynacağım ve film dizi izleyeceğim. Bu monitör neden muadillerinden 1500-2000tl ucuz merak ediyorum. Alınır mı yerine öneriniz var mı? Şu an 5000-5500 TL arasında...
  4. brhmkr

1000 TL ALTI EN İYİ GAMEPAD?

FIFA oynamalık PC de kullanacağım gamepad arıyorum. Aslında bütçe sınırım yok ama bir kola çok para vermek istemiyorum. 5-6 yıl f710 kullandım halen de çalışıyor ama kardeşime verdim. Bağlantı problemleri vardı o yüzden tekrar almayı düşünmüyorum. Ergonomik olarak da çok rahat gelmiyordu...
  5. brhmkr

1500TL Kablosuz Kulakiçi kulaklık önerisi

Kablosuz Kulakiçi kulaklık arıyorum. -Mikrofon kaliteli olmalı gürültülü yerlerde sesim gitmeli. -spor yaparken kulaktan kolay düşmemeli bu yüzden hafif kulaklık daha iyi olur. -ses kalitesi ikinci planda.
  6. brhmkr

Uygun Fiyatlı Kablosuz Spor Kulaklığı

Uygun fiyatlı sporda kullanabileceğim Kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum. Ses kalitesi çok da önemli değil. Kulağımdan kolay düşmemesi lazım bu yüzden ufak ve hafif olsa iyi olur. Baktığım bazı kulaklıklar aşağıda. Xiaomi Redmi Buds 3 Lite QCY T17 Soundpeats freee2
Geri