Arama sonuçları: *

1. U

IEM Kulaklık Tavsiyesi

Arkadaşlar FPS oyunları için IEM kulaklık önerebilir misiniz? Bütçe 2-3k civarı
  2. U

Max 10K Bütçe Monitör Tavsiyesi

İyi günler arkadaşlar. Bütçe max 10k çıkabilirim fps oyunları için monitör tavsiye ederebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler ☺️
  3. U

50 CC Motor Tavsiyesi

İyi günler arkadaşlar, bütçe 50-60k arası 50 cc motor tavsiye edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler ☺️
  4. U

Hero Dash 125 2023 Model

İyi günler arkadaşlar, hero dash 125 2023 model almayı düşünüyorum 80 bin TL 10 bin nakit 70 bin peşin fiyatına 12 taksit ile mantıklı mı sizce? 2023 model ile 2024 model arasında ne gibi farklılıklar var ve bu model marka ilerde satarken ve parça konusunda sıkıntı çıkarır mı bilgisi olan varsa...
  5. U

25-30K arası sistem tavsiyesi

İyi günler arkadaşlar, 25-30k arası bütçe var sadece kasa için, oyun amaçlı kardeşime bilgisayar alacağım tavsiyelerini bekliyorum. (Parça parça uyguna gelir dediğiniz sistem varsa ona da kabulüm ama bu fiyat bandında hazır olanlar daha iyi galiba) teşekkürler şimdiden 😇
  6. U

UFAK BİR SORUNUMUZ VAR

Arkadaşlar iyi hafta sonları küçük bir soru ve sorunum olacak :) Monitörün kutu içeriğindeki köpüğün bir kısmını kırdım, uzunca bir parça şeklinde bu köpük iade, değişim veya garanti gibi konularda sıkıntı çıkarır mı en önemlisi iade ve değişim de bilgisi olan var mı :D
  7. U

IPS Glow Sorunu Yardım

İyi günler arkadaşlar, monitörüme sağdan soldan alttan üstten 80 derece açıyla bakınca sarımsı renk görünüyor hareket ettikçe değişiyor, biraz araştırdığımda ıps glow olduğunu öğrendim iade etmem gerekir mi ölü piksel ghosting yok. Fotoları aşağı bırakıyorum. (Biliyorum fotolarda patlama oluyor...
  8. U

Hangisini Tercih Etmeliyim

Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır monitör arayışındayım artık kafa allak bullak oldu 😁 1- AOC Q27G4X 2-DELL 2724D 3- LG Ultagear 27GR75Q-B 4- Viewsonic VX2780J Bu 4 modele indirdim tercihlerimi, en alınabilir sorunsuz model hangisi ise onu alacağım, yardımlarınızı bekliyorum ☺️
  9. U

2K 27 İNC PİVOT MONİTÖR ÖNERİSİ

Selamın aleyküm cümleten, arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 2k, pivot 27 inc monitör arıyorum. Ne kadar F/p o kadar iyi tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe 8-9k bandında olabilir. Kendi bulduğum ürünler aşağıdakiler daha iyisi varsa önerilere açığım :)...
  10. U

Arkadaşlar bu nedir bilgisi olan var mı

Arkadaşlar Samsung Odyssey G3 27 inç monitör satın aldım, siyah ekranda aşağıda fotoğraflardaki arıza mevcut bu nedir yardımcı olur musunuz ?
  11. U

30k gaming laptop önerisi

İyi günler arkadaşlar 30K bütçe var iki aşağı üç yukarı oynayabilir. Oyun amaçlı laptop tavsiye edebilir misiniz 😊
  12. U

Motor Tavsiyesi Verir Misiniz?

İyi günler arkadaşlar, bütçem 80-90k arası 100-125’lik scooter tarzı motor önerileriniz varsa alabilir miyim 😊
  13. U

TABLET TAVSİYESİ 7K CİVARI

İyi günler arkadaşlar, bütçe 7K civarı max, F/P diyebileceğin veya kullandığınız tavsiye edebileceğiniz bir tablet var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
  14. U

Oyuncu Koltuğu Tavsiyesi

İyi günler arkadaşlar. 6000-7000 TL bir bütçem var. Oyuncu koltuğu tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim. Tecrübeye dayalı olması daha iyi olur 😊 10 yıldır mutfak sandalyesinde oturuyorum artık güncelleme şart 😁
  15. U

Kablosuz Mouse Önerisi

İyi günler hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Bütçe 1500-2000 TL. Kablosuz mouse önerebilir misiniz ? Shape felan çok önemli değil kaliteli olsun yeter 😃
  16. U

Hangi kulaklığı tercih edersiniz

Arkadaşlar selamın aleyküm cümleten, aklımda cloud 2 ve razer v2 special kulaklık modelleri var. Tecrübelerinize dayanarak sizce hangisini tercih etmeliyim? İki üründe 2500 TL bandında veya varsa bunlardan daha iyi önerilere de açığım. Teşekkürler 😁
  17. U

Bütçe 1500 TL Kulaklık

İyi günler cümleten, max 1500 TL bandında F/P diyebileceğiniz mikrofon kalitesi güzel kulaklık önerisi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim 🙂
  18. U

Costum Klavye Önerisi

İyi günler arkadaşlar, 3000-4000 TL bütçem var, acaba custom klavye mi daha mantıklı hazır klavye mi ? Ona göre öneri yapabilir misin? Bir de şu an kullandığım klavye epomaker cidoo abm 084 bu klavyeye aşağıda belirttiğim keycapsler olur mu sıkıntı yaşar mıyım ? MAMBASNAKE 120 Tuşlu PBT Puding...
  19. U

Klavye önerisi yapar mısınız?

İyi günlerler cümleten, 1500TL max bütçem var, hotswap klavye önerebilir misiniz yurtiçi yurtdışı farketmez, şimdiden teşekkürler ☺️
  20. U

Kulaklık ve hoparlör tavsiyesi

İyi günler arkadaşlar, kulaklık için bütçem 1000 TL civarı oyun amaçlı kulaklık önerebilir misiniz? Bir de ufak tefek film falan izlemek için hoparlör tavsiye edebilir misiniz? Ona da bütçe 1000 TL düşündüm şimdiden teşekkür ederim. 🙂
Geri