Arama sonuçları: *

• Users: Berkaykzgl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

ASUS ROG Gladius 3 scroll tuşundan fazla ses gelmesi normal mi?

Mouse kullanan arkadaşlar attığım videoya bakabilir mi? Scroll tuşu çevirdiğimde 1 2 tur daha az sesli dönüyor. 3.tur sesi artıyor. Bu normal mi?
  2. B

Asus Tuf A15 FN507 Laptop Termal Ped Ve M2 ssd Soğutucu Önerisi

Laptop termal ped değiştireceğim hangi boyut almam gerektiğini öğrenmemin bir yolu varmı ve taktığim m2ssd çok ısınıyor ona nasıl bir soğutucu almam gerek.
  3. B

2K 27 İnc Monitör Tavsiyesi

Samsung odesey g5 va panel almıştım aşırı ghosting olduğu için iade edip,bütçe artırıp ıps panele geçeceğim.Bütçe max 10bin tl bu 3 model arasında kaldım ışık süzmesi ghosting sorunu bu modellerde varmıdır.Başka monitör varsa da...
  4. B

Samsung odyseyy G5 görüntüler çok tuhaf gözüküyor neden olabilir?

Videoları paylaştım monitör mediamartan aldım dün geldi görüntüler çok tuhaf bazı beyaz yazilar renkli renkli gözüküyor hareket ettirdiğimde görüntü çok tuhaf gözüküyor neden olabilir?
  5. B

1080P Ips Panelmi 2k Va Panelmi Hangisi alınmalı?

Aralarında 500 tl fark var hangisi alınmalı epeydeki fiyatlar pahalı gözuküyor 1080p 4500tl 2k 5000 tl hangisi almak mantikli 2k Va mı 1080p Ips mı https://www.epey.com/monitor/karsilastir/844727-856751/samsung-odyssey-g5-27-lc27g55tqbuxuf-c27g55t_msi-g2722/
  6. B

Razer Blackshark V2 X-Hyperx Cloud Core Hangi Kulaklık Alınmalı?

Laptop ile kullanacağım Bütçem 1500tl bu 2 kulaklık arasında kaldım hangisini almalıyım yada başka öneriniz varmı?https://www.epey.com/kulaklik/karsilastir/596240-671764/razer-blackshark-v2-x_hyperx-cloud-core-7-1/
  7. B

Oyunlar Ultra + Ray Tracing açık olmasına rağmen kötü gözüküyor.

Spider-Man Remastered, Forza Horizon 5 1920x1080p grafikler Ultra+Ray Tracing açık olmasına rağmen oyunlar kötü gözüküyorç etraftaki nesneler bulanık. Çok kötü gözüküyor.
  8. B

Cod Modern Warfare 2 Remastered Ücretsiz Türkçe Yama Var Mı?

Ücretsiz yama varmı hep ücretli çıkıyor.
  9. B

Crucial 16 GB 4800MHz RAM Orjinal Olup Olmadığını Nasıl Anlarım?

Amazon üzerinden Crucial 16 GB 4800MHz RAM aldım ürün bugün geldi orijinal mi sahtemi olduğunu nasıl anlayabilirim?
Geri