Arama sonuçları: *

• Users: m_blck
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım Fantech Eos pro Gamepad

bu gamepadi kullanan ve yardimci olabilecek birileri varmi? 1-oncellikle trigger tuslarindaki olu bolge fazla gibi gledi bana sizde de oyle mi ? 2-kablolu kullanimda 1 ve 3 numarali isik surekli yanip sonuyor normalde sabit kalmasi lazim degil mi? 3- az once kablosuz sekilde oynuyordum sarjini...
  2. M

Fantech shooter 3 kullanan var mi

Gamepad alicam da bazi yerlerde kronik sorunu olabileceginden bahsedilmis bu urunun. kullanip sorun yasayan var mi veya tavsiye eden? ekstra olarak bu fiyat bandinda onerebileceginiz gamepadler varsa onlara da bakabilirim
  3. M

Muzik icin kulakustu bt kulaklik

iyi forumlar herkese. 2 yil kadar ankerin q35 modelini kullanip gayet memnun kalmistim suan freebuds 3pro kullaniyorum fakat ankerin sesini ozlemiyorum degil. bu yuzden kulaklik degistirmeye karar kildim fakat anker q45, sennheiser accentum wriless, marshall major 5 arasinda kaliyorum ozellikle...
  4. M

Akilli saat onerebilir misiniz

Oncelikle iyi gunler ve iyi forumlar dilerim. Butcem 5bin bandinda fakat gerek duyarsam arttirabilirim de. Halihazirda s23 kullanicisiyim bu yuzden galayx watch 6 ve 7 modelleri dikkatimi cekiyor fakat her gun sarj etmek de istemiyorum aciksasi, huawei in modelleri de on plana bu konuda...
  5. M

Çözüldü✓ 1500TL Wireless Mouse Önerisi

Dun aksam cs atarken mouseumun leftclick tusu bozuldu ve mouse arayisina girdim. 1500civari butcem var ne onerirsiniz...
  6. M

Çözüldü✓ 6k butceyle hangi tws alinabilir

Iyi gunler anker q35 kullanmaktayim ve asiri sicak havalardan dolayi takilamaz hale geliyor ses kalitesinden oldukca memnunum. soundqore libert 4 modeline gecicektim fakat freebuds pro 3 modelini cok fazla ovdduler kararsiz kaldim samsung un da yeni modeli cikacak yardim ederseniz sevirinim...
Geri