Arama sonuçları: *

• Users: caxle
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Türk Telekom Kutusu FTTH mı FTTB mi ?

Arkadaşlar merhaba , binamızın yaşı yaklaşık 30 yıllık . Son 20 yılı ADSL / ADSL+2 altyapısını kullanmakta . Geçtiğimiz hafta türktelekom ekipleri bir kutu koydular ve daire kapılarının önüne beyaz bir dolama kablo koydular . Benim sorunum ise ; Çoğu foruma baktığımda insanlar , daireye kadar...
  2. C

Wireless Mouse Önerisi Yapabilir Misiniz ? 2024

Merhaba Arkadaşlar ; Yüksek IPS Değerine sahip , düzgün bir optiği ve switchleri olan el yakmayacak derecede bir fiyatı olan wireless mouse arıyorum şu sıralar Herhangi bir öneriniz tavsiyeniz varsa alabilirim .
  3. C

Donanım Arşivi gibi Forumların Kutsallığı Hakkında

Arkadaşlar böyle forumlar gerçekten aşırı bilgilendirici ve deneyim hakkında diğer insanlara bilgi sağlaması açısından harika birer insan topluluğu. Verdiğiniz emekten ötürü ve bu kutsal forumların duyarlılığı için herkese teşekkürler . Sene 2000 de olsa 2024 te olsa her bi daldan sorunu ...
  4. C

Binama Türk Telekom Fiber Gelecek , Kaç MBPS Alırım ?

Merhaba arkadaşlar sıcak bir yaz gününden hepinize selamlar ! Bugün doğalgaz çalışması sonrası beklediğimiz hareket sabah saatlerinde türk telekom tarafından geldi. Bazı türk telekom çalışanları doğalgaz boruları içinden her binaya / 13 apartman var sitede / fiber kablosu çektikten sonra hepsini...
  5. C

Ryzen 5 5600 ve RTX 3060 Sistem Sorun Çıkarır mı?

agalar hero 5 a yı ozellestırerek aldım anakart ram kasa ve m2 yı deistim daha elime gelmedi fakat performansı falan nasıl olur yaptıgım yukseltmeler yerinde mi diye merak ettigim ıcın saygın forum kullanıcılarına sormak ıstıyorum
Geri