Arama sonuçları: *

• Users: Adibss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Adibss

Rx9070 ekran Kartlı sistem önerisi

Öncelikle Selamünaleyküm dediğim ekran kartını güzel bir işlemci ve genel olarak diğer Ekipmanları sizden isteyeceğim işlemci 3 segmenti olabilir 32 GB'lık bir RAM 1 terabaytlık bir ssd ile güzel bir sistem kasa vesaire hepsini bana yazarsanız çok memnun olurum minimum bütçe 65-70.000 TL arası
  2. Adibss

4200 TL Monitör Önerisi 165hz

Güzel Gölge Yapmayacak 23 inç Monitör Önerisi Asus Olursa Güzel Olur Teşekkürler
  3. Adibss

Windows 10 CPU %100 Sorunu

Allah Aşkına Yardım Edin Sistem Daha 6 Aylık 2 Aydır Oynuyamiyirum Ekran Kartı gigabyte 3060 12gb işlemci i3 12100f bu sorun zneden Var Bir Yük Olmamasına Rağmen
  4. Adibss

İşlemci CPU %100 oluyor Yardım!!!!

Arkadaşlar Allah Aşkına Yardım Edin Sistem Daha 6 Aylık 2 Aydır Oynuyamiyirum Ekran Kartı gigabyte rtx3060 işlemci i3 12100f 16gb ram 500gb SSD Var bir şey Açık Olmamasına Rağmen Bu Sorun Var PC İsinmamasina Rağmen Boşta Olmasına Rağmen
  5. Adibss

Ryzen 5 5600x Uygun Fiyatlı Anakart Önerisi

Uygun fiyatlı Olsun Lütfen Güzel Performanslı Olsun
  6. Adibss

Formattan Sonra İşlemcim Çok Çalışıyor

Windows 10 İndirdikten Sonra işlemci Kullanımım Boşta 30 Lolde %45-60 valoda %70 Felan Oluyo Yardım Edin Ne Denediydem Olmadı
  7. Adibss

cpu kulanımım neden çok

işlemcim i3 12100f rtx3060 ekran kartım var ben yanlışlıkla win11 yükledim valorant oynanmadığı için format attırdım o gün bu gündür pc süpürge gibi çalışıyor lol gibi oyunlarda bile kullanım %36 felan oluyo ne olur sinirden ağlıyacağım yardım edin
  8. Adibss

cpu kullanım oyunlarda çok artıyor neden

işlemcim i3 12100f rtx3060 ekran kartım var ben yanlışlıkla win11 yükledim valorant oynanmadığı için format attırdım o gün bu gündür pc süpürge gibi çalışıyor lol gibi oyunlarda bile kullanım %36 felan oluyo ne olur sinirden ağlıyacağım yardım edin
  9. Adibss

İ3 12100f İşlemcim Çok Isınıyor yardım Edin

Herkese selam Öncelikle Bilgisayar 1 Aylık Termal Macun Sorunu olmasına İmkan Yok Ben Bir Salaklık Yapıp Windows 11 geçtim Sonra Valorant Girmeyince Windows Kendi Sitesinden win10 Yükledim her şey Sıfırlandı Ekran Kartini Guncelledim Tek Ama İşlemci Lolde %50-60 Felan Kullanıyo Önceden Max %12...
  10. Adibss

750w Power Supply Aylık Kaç TL Yakar

Rtx3060 12gb i3 12100f 16gb Ram 500gb SSD Sistemim Var Günde 10 Saat Oyun Oynuyorum Valorant Oluyo %90 Fazla Gelicek diye Korkuyorum Baba Korkusu Var Biraz
  11. Adibss

Beyler Bu PSU Sisteme Zarar Veririmi???

Arkadaşlar PC Aldım Para Bitti Millet Bu PSU Patlar Diyor Araştırdım Şuana Kadar Patlayan Yok Power Booster Marka 750w PSU bakın Korkudan PC Açamıyorum Yardım Edin Stres Yapıyorum Bana Ne olursa Olsun Doğruyu Söyleyin Elektrikler Fazla Gitmiyor 3ayda 1 Bile Gitmiyo Bazen Yer Bayburt Sistem Daha...
  12. Adibss

3060 12gb Ekran Kartı için bu sıcaklık Nasıl?

Çoğunlukla Oyun Oynarken Max 60 Oluyo Boşta Felan Oldumuda böyle bı sıkıntısı varmı nirmalmi yoksa
  13. Adibss

Bu Kasa İçin Fsp Psu Öneriniz

Herkese Salam 15 Yaşım Var Beyler Abiler Bana Yardım Etsenize Bu Sistem İçin Max 1900 TL fsp Veya Patlamaya ak Çok Kaliteli PSU Oneriniz Pls
  14. Adibss

Yeni Hazır Sistem Aldım Ne Yapmalıyım

Herkese selam İyopyadan 3060 Windforce 12gb gigabyte Ekran Kartı 12100f i3 işlemci 16gb ram 3600hz ve GIGABYTE H610M H 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart PowerBoost kasa ve 750w PSU PSU fsp İle değişicem Ama Yeni PC Alınca Ne Yapılması Gerek Bios Felan Yazıyordu Ama Anlamam O...
  15. Adibss

Bu Modele AMD İşlemci Takılırmı

Cahilliğime Verin Ama Cidden Bilmek İstiyorum İşlemci Bu GIGABYTE H610M H 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart
  16. Adibss

Bu Monitörü Alayımmı Nasıl?

Herkese Salam Bu Monitör Nasıl Güzelmi????
  17. Adibss

Sizce PowerBoost 750w PSU güvenilir mi?

Herkese selam Geçenlerde Bu Sistemi Aldım Ama PSu C4 Felan Dediler Sizce PSU Degiseyimmi Bütçem Sınırlı Baya Az Param monitör Alacaktım baya Strese Girdim Patlar Felan Diyorlar Sizce PSU Patlarmı Monitörmü Alayım
  18. Adibss

Sizce Bu PSU Değişmeliyim???

Herkese Selam İtopyadan Bu Sistemi Satın Aldım PSU C4 Diyorlar Patlar Diyorlar Bazı Arkadaşlar Bişe olmaz Diyorlar Bilgisi Olan Yardım Etsin Değişmelimiyim Bütçem Sınırlı Monitör Alamiyacagum PSU Alırsam Sizce Degiseyimmi 1688143329 Sistem Bu 750w psu
  19. Adibss

Bu Sisteme Göre Uygun Fiyatlı Kaliteli PSU Önerisi

Herkese Salam ben bu PC Aldım PSU Kalitesizmiş bundan Dolayı PSU Değiştireceğim Uygun Fiyatlı Ve cidden Kaliteli PSU önerir misiniz?.
  20. Adibss

Bu monitörlerden Hangisini Alayım Hangisi Daha İyi

En Soldaki Alt alta Olanlardan Birisini Alacağım Hangisi Daha iyi Ve güzel Ve Uzun ömürlü
Geri