Arama sonuçları: *

• Users: b0h3m
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. b0h3m

PC başında Oyun ve Müzik için kablosuz kulaklık önerisi

Mrb 2 ay önce Razer Blackshark pro 2023 wireless almıştım güzel kulaklıktı müzik de oyunda tatmin ediyordu fakat dungle bozukmuş bağlantı kopmaları yaşıyordum garantiye yolladım iade yapacaklar, bende yeni bir kulaklık arayışına girdim, müzik dinlemekten keyif alacağım oyunda da iyi performans...
  2. b0h3m

2 kulaklık dan hangisini önerirsiniz ?

Steelseries Arctis Nova 7 Kablosuz Bluetooth Razer Blackshark v2 pro 2023 kablosuz ikisinden birini almak istiyorum sizce hangisini almalıyım ?
  3. b0h3m

Çözüldü✓ Kasa fanları fan çoklayıcı taktıktan sonra aşırı sesli çalışıyor

Sistemim imzamdaki gibidir MSI B450M Gaming Plus Anakart R5 5600x işlemci 750 W Corsair 80 plus GOLD DeepCool LE500 Marrs 240m bk Sıvı soğutucu İşlemcim için Sıvı soğutma aldım sıvı soğutma 240M 2 fanlı ve birde işlemcinin üzerine takılan aparatın kendi kablo çıkışı mevcut onu altaki resimdeki...
  4. b0h3m

Çözüldü✓ R5 5600x için sıvı soğutucu öneri

r5 5600x stok fan ile çok ısınıyor malum önümüz yaz havalar yavaştan ısınmaya başladı. bu ara apex legends da max 95 warzone2.0 da max 85 derece oluyor Bilgisayarıda çok aktif kullanıyorum sürekli açık hem iş + oyun işlemci yazı çıkaramayacak gibi bu değerler ile :D . max 2200 TL bandında sıvı...
Geri