Arama sonuçları: *

• Users: EmrCtrl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EmrCtrl

Amd sürücüsü zaman aşımı

Rx 580 2048sp ekran kartım var driverlarım güncel de olsa, stabil sürümlerden birine de alsam yinede sürücü zaman aşımı hatasını alıyorum ve bazen kasanın tuşundan kapatmayana kadar düzelmiyo. UV, OC farketmeksizin alıyorum hatayı çözümün bilen varsa anlatabilir mi
  2. EmrCtrl

Server Kayıt Poco x7 Pro alınır mı

Şuan elimde İphone 12 var pil sağlığı yüzde 90. Şarjı çok çabuk bitiyor ve donma ısınma problemleri var. Kalıcı ya da geçici olarak F/P bir telefon alıcam. Geçici olarak server kayıtlı Poco x7 pro almayı düşünüyorum, kalıcı olarak ise Samsung S24 FE olabilir ama pili iphone gibi çabuk bittiğini...
  3. EmrCtrl

PC eski performansını vermiyor

1 hafta önce format attım ve bilgisayarıma tüm driverları güncel bir şekilde kurdum. Sadece oyunlarda değil masaüstündeyken chrome vs açıkken bile uygulamalar yanıt vermemeye başlıyor ve mouse hareket etmiyor. Sistemim: İntel core i7-4770K 3.8 Ghz , Asus Gt 1030 2 GB DDR 5 , 16 GB RAM 2400 MHZ...
  4. EmrCtrl

Online sohbetli şehir kurma tarzı oyunlar

Başlıkta belirttiğim gibi hayday ya da hoi4 tarzı ama sohbetli bir oyun arıyorum (mobil olmasın) önerilerinizi yazarsanız sevinirim
  5. EmrCtrl

Bilişim Teknolojileri Bölümüne uygun staj yerleri

Başlıkta belirttiğim gibi yazılım geliştirme dalında lise 3. sınıf öğrencisiyim az çok öğrendiklerim ve üzerine hala ders gördüğüm şunlar; Html,Css,Javacript Photoshop After Effects Android Studio (Java) Visual Studio Form Application(C#) Bunlara göre nerede ve nasıl bir staj yeri bulabilirim...
Geri