Arama sonuçları: *

• Users: Swoay
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Swoay

Yardım wild rift hesabini silersem ne olur

wild rift hesabini silmek istiyorum ve wild rift hesabina bagli yani o riot hesabina bagli lol ve valorant da oynuyorum eger wild rift hesabini silersem diger oyunlarda silinirmi
  2. Swoay

Yardım klavye mouse arıyorum yarfım edermisiniz

palm tutuş yapıyorum yumuşak hissettiren güzel bir mouse ve %60 olursa çok iyi olur fakat boyutu önemli deil güzel bir klavye arıyorum
  3. Swoay

Yardım bilgisayar toplamama yardım edermisiniz

gençler en az 50.000 en fazla 57.000 bütçem var pc toplayacam yani ilk kez toplayacam bileşenler arası uyumu bilmiyorum yardım edermisiniz
  4. Swoay

Yardım darboğaz yapar mı yapmaz mı

anakart: asus rog strix b550-a işlemci: amd ryzen 7 5800x ekran kartı: colorful igame geforce rtx 3070 ti ram: kingston fury beast ddr4 16gb 3200MHz (2 tane) m2ssd: samsung 980 pro 1tb soğutucu:Be Quiet! BK022 Dark Rock Pro 4 güç kaynağı: asus rog strix 850w gençler sistem nasıl iyi mi?...
  5. Swoay

Çözüldü✓ hava soğutma mı sıvı soğutma mı

ryzen 7 5800x işlemci almayı düşünüyorum ama sıvı soğutma mı hava soğutma mı karar veremedim akıl vetecek varmı 1681636126 hava soğutma olarak corsair a500 yada be quiet dark rock pro 4 düşündüm sıvı soğutma olarakda msi mag coreliquid p360 düşünüyorum hangisiyle daha iyi performans alırım
Geri