Arama sonuçları: *

• Users: Muhsin12
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Muhsin12

LENOVO Y50-70 ACİL YARDIM UPGRADE

Merhaba arkadaşlar bende Şenova y50-70 var artık inanılmaz güçsüz kaldı 4.nesil İ7 işlemci var bunu 11. Yada 12.nesile çevirebilir miyim ekran kartı 860 var bunu 3070 e falan yükseltebilir miyim PC den anlayan arkadaşlar acil yardım..
  2. Muhsin12

KLAVYE TUŞLARIM BAZEN ZOR BASIYOR BAZEN 2 KERE BASIYOR TEMİZ KLAVYE

MERHABA ARKADAŞLAR KLAVYE TUŞLARIM BAZEN 2. BASIŞIMDA BASIYOR BAZEN TEK BASIŞTA 2 KERE BASIYOR SEBEBİNNİ ÇÖZEMEDİM BU KONNUDA BİLGİSİ OLA VAR MI
  3. Muhsin12

YAZILIMLI MOUSE ÖNERİSİ ORTA FİYAT SEGMENTİ

Merhaba arkadaşlar . Orta segment makro yazılım tuşu atayabileceğim mouse arıyorum bildiğiniz öneri mouselar var mı
  4. Muhsin12

MORTAL KOMBAT 11 RTX 4070 Tİ 60FPS

ARKADAŞLAR MERHABA BİRAZ ÖNCE PC YE MK11 YÜKLEDİM ÇOK ŞAŞIRDIĞIM DURUM ŞU OLDU NORMALDE ÇOK YÜKSEK FPS VERMESİNİ BEKLEDİĞİM OYUN BANA SADECE 60 FPS VERDİ VE ARA ARA TAKILMALARA ŞAHİT OLDUM BUNUN SEBEBİ TAM OLARAK NEDİR BİLEN BİR ARKADAŞ VAR MI ?
  5. Muhsin12

NFS UNBOUND TÜRKÇE YAMA SORUNU

Merhaba arkadaşlar , NFS unbound Türkçe yama var mı bildiğiniz anonymus çeviri dışında En son güncellemeden sonra yamalar çalışmamaya başladı , Türkçe yama olmadığı için 1 haftadır yüklediğim oyuna 1 kere girmedim
  6. Muhsin12

Ki̇ngston Fury Renegade Okuma Yazma Değerleri Sorunu

MERHABA Amazondan geçen hafta kingston fury renegade aldım okuma yazma testi yaptığım zaman 3246 okuma 3223 yazma çıkıyor , ancak üstünde 7300MB okuma yazma sunduğunu söylüyor ve forumda paylaşan arkdaşta bunu söylerek paylaşmıştı şuan çok şaşkınım (crsystal mark 7.0.0 x64 üzerinde yaptım...
  7. Muhsin12

Arkadaşlar Kapiya Böyle Bi̇rşey Yapiştirmişlar Nedi̇r Bu ?

ARKADAŞLAR KAPIYA BÖYLE BİRŞEY YAPIŞTIRMIŞLAR NEDİR BU ?
  8. Muhsin12

Çözüldü✓ ESKİ M2 SSD yerine yeni m2 ssd verilerini aktarma

merhaba arkadaşlar , bende wd 570 480Gb m2 Ssd var çok yetersiz kaldığı için kingston fury m2 SSD 1Tb siparişi verdim , şuan 480 de olan bütün verileri yeni ssd ye aktarmak istiyorum ve eski ssd yi ikincil depolama olarak kullanmak istiyorum , eski ssd pc.e 3.0 yeni olan 4.0 ama işlemi nasıl...
  9. Muhsin12

Çözüldü✓ B550-MK 2. M2 SSD YERİ NEREDE BULAMADIM

Merhaba arkadaşlar bende B550-MK anakart var sistemi hazır almıştım bir tane içinde 480gb m2 SSD var ancak çok yetersiz kalıyor diğer m2 ssd yuvası nerde bilgisi olan var mı ?
  10. Muhsin12

RTX4070 Ti var ama birşeyler eksik

Merhaba arkadaşlar benim sistem parçalarım Kasa G301 Ekran kartı 4070 Ti OC Anakart B-550 Mk İşlemci R5 5600 RAM:8x2=16 Gta 5 gibi oyunlarda yeterince performans alamadığımı gördüm , dönemin en iyi ekran kartlarından olmasına rağmen hala yeterince performans alamıyor ve 90 ile 116 Fps arası...
Geri