Arama sonuçları: *

• Users: larenno
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Thermalright Royal Knight 120 SE Alınır Mı?

i3 12100F H610 MK-D4 1 haftadan beri işlemcinin sıcaklığını düşüremedim. LoL(orta ayar) , CS'de bile 80 dereceyi görüyor. Cinebech testinde 93 dereceyi aştı. Canımı çok sıktı. Termal macun Noctua sürdüm değişmedi. Stok soğutucudan kaynaklı olabilir çünkü kasam tamperli cam. Yazdığım modeli...
  2. L

Intel İşlemci Stok Fan Ayakları Oynuyor

İşlemcim. i3 12100F 3 yıl sonra termal macunu değişmek için 1 saat uğraştıktan sonra işlemciyi zor bela yerinden çıkardım ama sorun şu ki başta dokunduğumda ayaklar hiç hareket etmiyordu, bir ayağı çıkarıp bu süreçte yeniden kilitlediğimde dokununca oynuyordu (işlemci fanı oynamıyor). Bütün...
  3. L

Tezsiz Yüksek Lisans Askerliği Ne Kadar Süre Tecil Ettirir

Selam arkadaşlar, askerliğim Haziranda geliyor ama sınava hazırlandığım için ertelemem gerekiyor. Bahar dönemi için Uzaktan tezsiz YL buldum ve kaydoldum. 60k ödeme yapacağım o yüzden benim için çok önemli. Normalde tezsiz YL, 1 yıl tecil hakkı veriyor ama Kanun maddesinde; ÖĞRETİM KURUMLARINDAN...
  4. L

CS2 İçin Monitör Önerir Misiniz?

Elimde şu anda lg ultragear 24gn65r-b monitör var (144 hz, 1 ms ) bunu satıp üzerine para ekleyip daha yüksek hz bir monitör almayı düşünüyorum. Sizce ne almalıyım? Bütçem: 7-8 bin TL
  5. L

Soğutma Önerir Misiniz?

Merhaba, Nisan 2023'te aldığım hazır sistem. -Frisby FC 8890G kasa -RX 6600 ekran kartı. i3 12100F işlemci. H 610-MK anakart. İle geldi. Power kasanın kendi Power'i ve aldıktan sonra sorduğumda epey olumsuz yorum yapıldı fakat 3. yılına girecek herhangi bir sorun yaşatmadı. şimdiye kadar...
  6. L

2000 TL'ye ders için kulak üstü kulaklık önerisi

Ders dinlemek için kullanacağım günde 5-6 saat ders dinliyorum kulağımı acıtmasın, terletmesin istiyorum. Sesleri canlı olsun, kafamı yormasın, kulak ve baş üstü ağrı yapmasın yani ağır olmasın. Önceki kulaklığım hem terletiyor hem de ses kalitesinden dolayı baş ağrısı yapıyor bunun yanı sıra...
  7. L

Alt Yapının Üzerinde İnternet Hızı Almak Sorun Yaratır Mı?

Merhaba arkadaşlar, Bugün garip bir şekilde 16mbps olan internetimi 100 mbps'ye kadar uygulama üzerinden yükselttim. Türk telekomu aradım ve daha bir hafta önce sormama rağmen "yeterli alt yapı yok vesaire" denilip yükseltme talebimin reddedildiğini söyledim. Bugün, "Şu an alt yapınız 120'ye...
  8. L

Keenetic KN-3610 Modem Kurulumu Turuncu Işık Sorunu

Merhaba, Modem değiştirmek amacıyla yeni bir modem olarak KN-3610 sipariş ettim ve bugün kurulumu için cihazı bağladım. DSL kablosunu bağladığımda modem DSL ışığı turuncu olarak yanıyor, sönüyor. Ne yaptıysam düzeltemedim. Kurulum sihirbazında tüm aşamaları adım adım gerçekleştirdim defalarca...
  9. L

2000-3000 TL Arası Modem Önerir Misiniz?

VDSL 16mbps internetim var fiber alt yapı henüz yok ama yakında olur deniliyor. Evde 4 cihaz internet kablosu ile modeme bağlı 6-7 tane de Wifi cihaz. Ne almamı önerirsiniz?
  10. L

Modem Marka ve Model Önerir Misiniz?

Merhaba, Şu anki modemim TP-Link TD-W9970 V3 4 Port özellikli modeli kullanıyorum ve yıllardır düzgün WiFi olmamasının yanı sıra son dönemlerde iyice WiFi ve Lan bağlantısı kopmaya başladı. Bugün tamamen gitti. Modeme 5 adet LAN Kablosu(1 Router, 1 İP kamera, 3 adet bilgisayar)+8 kadar cihaz...
  11. L

Longinvter'de enerji sorununu nasıl hallederim?

Merhaba arkadaşlar Steam'de longvinter'a sardım ama enerji sorununu bir türlü çözemedim. 6 taretim var 180 enerji gerekiyor güneş paneli jenaratör ne varsa koyuyorum fakat nasıl oluyorsa ertesi gün panelleri çalmış oluyorlar ve enerjisiz kalıyorum. Diğer baselere baktığımda millette ne panel ne...
  12. L

Tt Modemin Sadece Power Işığı Yanıyor ve Cızırtı Geliyor

Merhaba arkadaşlar, Modemim (td W9970V3- 12V 1A) 1 haftadır cızırtılı çalışıyordu, arıza prizden zannedip değiştirmek için prizi çektim sonrasında modemi taktığımda artık sadece power tuşu yanıp sönüyor(düzensiz ve cansız) ve duraksamadan cızırtı ediyordu. Biraz araştırdığımda adaptör sorunu...
  13. L

Bankadan Altın Havalesi Gram Üzerinden Nasıl Gerçekleştirilir?

Merhaba, Arkadaşıma 2 altın borcum var ve borcunu istediği için göndermek istiyorum fakat TL karşılığı değil altının gram karşılığını istiyor. Şehirler arası olduğu için bizzat teslim edemiyorum altın hesabı açıp gram göndermek istiyorum. Mümkün mü? Bugün bankacıyla konuştuğumda gram cinsinden...
  14. L

15.000 TL'YE Kadar Elektrikli Süpürge Önerir Misiniz?

Merhaba Arkadaşlar, Maksimumum 15 bin tercihen 12 bin TL'ye kadar torbasız elektrikli süpürge önerir misiniz? Geniş aileyiz o yüzden neredeyse 2 günde bir bazı haftalar her gün evi çekiyoruz bundan dolayı emiş gücü yüksek, gücü yüksek, dayanıklı, uzun ömürlü ve servis hizmeti kaliteli bir...
  15. L

Islak saç görünümü için hangi ürünü kullanmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, amacım saça şekil vermekten ziyade saçı hafif arkaya taradığımda biraz ıslak görünmesini istiyorum. Dışarıda birçok kişide bu saçı görmeme rağmen internette rehber videolarının neredeyse hiç alakası yok. Kimisi deniz tuzu sprey öneriyor kimisi saç köpüğü.. Anlamıyorum bir...
  16. L

Görüntülü Diafon Önerir Misiniz?

2 katlı evimde bahçe kapısına koyacağım evden geleni hem sesli duymak hem de görüntüsünü görmek istiyorum. Bunun için ne kadar bütçe ayırmam gerekir, kaliteli uzun ömürlü olsun. Alırken nelere dikkat etmek gerekir,bulut sistemi var mı evde olmadığım zamanlarda kaydedilen görüntüyü izlemek...
  17. L

Sahibinden Galeriler Taşıt Kredisi Nasıl Sağlıyor?

Hayırlı Bayramlar, Araç almak için 2 farklı bankadan 2 ayrı 300 binlik taşıt kredisi çekmeyi düşünüyorum. Toplam ödeme aylık hemen hemen 40 bin TL'yi buluyor. (Faizler 3,79'a 3,54) Sahibinden'de bazı galeriler bankalarla anlaşmalı olduğunu 1,79 faizle taşıt kredisi çekebileceklerini...
  18. L

Sahibinden Taşıt Kredisi Sistemi Nasıl Çalışıyor?

Merhaba Arkadaşlar araç almak için yaklaşık 800 900 bin kredi çekmem lazım. İnternetten taşıt kredisi aradığımda banka fark etmeksizin BDDK Düzenlemesi gereği 400.000 TL ve 12 aya kadar vade uyarısı alıyorum oysa Sahibinden üzerinden Taşıt Kredisi almaya çalıştığımda hemen hemen aynı bankalar...
  19. L

En Uyguna Nasıl Araba Alınır?

Merhaba arkadaşlar, Elimizde 500 bin TL nakit var. İlk aracımız olacağı için geniş ve iyi bir araç almak istiyoruz(1.5 milyon TL) . Aklımızda kredi imkanlarından dolayı TOGG geldi fakat onda da bankalar işi yokuşa sürüyor. 1 milyon TL kadar kredi/taksite ihtiyacımız var. Ayda 60 bin ödeyecek...
  20. L

TOGG Taşıt Kredisi Hakkında

Arkadaşlar elde yeterli para yok bankalarda bir %70 kredi imkanı muhabbeti var bir bankaya sordum bireysel değil ticari işletmeler için veriyoruz dedi. Ziraat ticari bireysel karıştırmadı hiç, geliri sordu. Gelirimi az buldılar. Bu kampanyadan yararlanmış biri var mı?
Geri