Arama sonuçları: *

1. M

Bilgisayar Açılmıyor: Kırmızı Işık Sorunu

Yeni ddr5 am5 sistem topladım Parçalar İşlemci : ryzen 5 7500 f Anakart : colorful battle ax b650m white wifi Ram: patriot viper 16 gb Sistem parçaları geldi kurdum herşeyi taktım güç tuşuna basıyorum bir kırmızı ışık yanıp sönüyor 1sn ama açılmıyor yardımcı olabilrimisiniz
  2. M

Am5 Anakartıma bozulmuş olabilirmi

Merhaba DDR 4 sistem kullanıyordum DDR 5 geçtim anakarta önceden 24 ve 4 pin güç girişi oluyordu şuan almış olduğum anakarta 4 8 24 var ve ben 8 li pin yerine pcı e kablosununtakıp çalıştırmaya çalıştım ve hiç anakart tetiiklenmedi Fanlar falan dönmedi taktığım 8 pinli soketi söktüm tekrak...
  3. M

AM5 DDR 5 Geçeceğim Parça Öneriniz Varmı

Merhaba şuan DDR 4 am4 sitem kullanıyorum elimdekileri satıp AM5 geçeceğim öneri anakart ram işlemci istiyorum amd olması şart
  4. M

7500 tl hangi işlemciyi almalıyım

Merhaba şuanda ryzen 5 2600 kullanıyorum fakat yetmemeye başladı 7500 tl den yukarı çıkamam öneriniz nedir (RTX 4060 24 gb ram )
  5. M

Bilgisayara format ayarken bazı bölümleri kullanamıyorum

147 gb olan yeri kullanamıyorum ve 2 tane depolamam var ama 10 taneye ayrılmış nasıl düzeltebilrim 1739705939 https://hizliresim.com/l01dtvk
  6. M

Neden düşük fps alıyorum

Ekran kartı işlemci ram kullanımlarım düşük olmasına ramen fps neden yükselmiyor dar boğazmı yaşanıyor ?
  7. M

10 13 k ekran kartı önerisi

Şuanda 1660 süper kullanıyorum satıp ekran kartı alacağım nvdia tarafına sıcak bakıyorum ama bu fiyat bandına güzel kart yok vram yüksek düşünüyorum https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-msi-rx-6750-xt-mech-2x-12g-192-bit-gddr6-12-gb-fiyati,312607350.html Bunu düşünüyorum önerir misiniz?...
  8. M

Monitör öneri 27 inç ve ıps

Öncelikle merhaba şuan 24 inç 165 hz VA monitör kullanıyorum yeni monitör almayı düşünüyorum 27 inç ve ıps olmak şartıyla öneriniz varmı 1735670804 Şuan kullandığım monitör :https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-24gq50f-b-24-1ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,250689650.html
  9. M

Kablosuz kulaklık öneri

Kablosuz kulaklık öneriniz varmı mikrofonu güzel olması lazım
  10. M

Vr mı almalıyım. 50 iinç televizyonmu almalıyım

Assetto corsa ets 2 tarzı oyunlar oynuyorum direksiyon setim ve standım var ekran olarak 50 inç tvmi vrmı almalıyım öneriniz nedir
  11. M

Tuf 1660 süper alınır mı?

1660 süper 3500 tl alınır mı?
  12. M

Turkcell ( lütfen sipariş numarısını doğru girdiğinizden emin olun )

Hattımı vodafoneden turkcell e geçirmek için başvuru yaptım kartımı teslim ettiler ama uygulamadan hat aktivasyonu diyince bu uyarı çıkıyor
  13. M

Yardım Assetto corsa grafik ayarı için yardıma ihtiyacım var ?

burdaki videodaki gibi adam gaza bastımı kamera hareket ediyor frene bastığında hareket etmekte bunu nasıl yapabilirim ?
  14. M

Çözüldü✓ İphone açılmıyor şarja takılıyken logo gelip gidiyor

Bu sorunun pil soketi anakartta çıkmış olabilir pil soketini basit bir video izleyerek takarak çözebilirsiniz 1707677447 Gine açılmıyorsa bir telefoncuya gitmekte fayda var
  15. M

Yardım Rx 480 kod 43 hatası ve ekrana görüntü gelmiyor

1 ay önce 2 elden rx 480 8 gb aldım ilk aldığımda çalışmadı farklı monitörlen dedik çalıştırdık sonra 1 ay kullandım arada oyun oynarken bilgisayar kenidini yeniden başlatıyordu taki dün akşama kadar dün akşam pc çalıştırdım görüntü yok monitörden şüpelenip chrome uzaktan masaüstü uygulamasıya...
  16. M

MMjoy Kulanarak direksiyona Titreşim motoru ekleme

MMjoy Kulanarak direksiyona Titreşim motoru ekleyebilirim 1695474705 1695474759 Bu direksiyonu yaptım buna Nasıl titreşim motoru bağlarım
  17. M

Biosda ekran sola doğru küçülüp donuyor sorunu

Ramlerimin mhz sini ayarlamak için biosa giriyorum ama bios donuyor ve ayar yapamıyorum
Geri