Arama sonuçları: *

• Users: methanos09
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

DP Bağlantısı Masaüstü Gelmiyor

Merhaba arkadaşlar geçen yine bir konu açmıştım ölü piksel ile ilgili.Bu sefer derdim başka. Gigabyte G24 F2 model monitör aldım.Dp kablosu gelmediği için hem 180Hz hem Free Sync desteğini düşünerek Paugge kablo aldım.Monitörde İnput olarak DP seçince görüntü gidiyor.Resmini atacağım.HDMI 1 de...
  2. M

Gigabyte G24 F2 Ölü Piksel

Arkadaşlar monitör 4 gün önce geldi sistem vs kurulum dün tamamladım. Dün yaptığım testlerde sağ alt köşede bir adet ölü piksel tespit ettim.Gözüme çok batmıyor fakat ileride büyüme bu sayının artması durumu oluşuyor mu aklıma gelmiyor desem yalan olur. Bu konuda hem artıyor diyende var...
  3. M

Çözüldü✓ Hifi veya Üst Sınıf Gaming Kulaklık Tavsiyesi

Arkadaşlar bu aralar kafam çok karışık. Yeni sistem topladım sıra geldi ekipmanlara.Kulaklık benim hep hassas olduğum bir konu.Kaldı ki öyle iddaalı müzik dinlemek gibi bir amacım da yok. Çoğunlukla oyun ve film önemli benim için.Tabi müzik performansıda aşırı önemsiz değil. Daha önce...
  4. M

Çözüldü✓ 1000 Liraya Mouse Mousepad önerisi.

Arkadaşlar şu zamana kadar sırasıyla A4 Tech X7 ile Bloody V5 ve Steelseries Sensei mouse kullandım.Mousepad im ise Razar Goliathus idi.Fakat yeni bir mouse ve mousepad arayışındayım. Bütçem 1000 Lira.1000 hatta 1200 e kadar mouse ve mousepad tavsiye eder misiniz ? Asus Razer Hyperx gibi bilinir...
  5. M

Çözüldü✓ Arşiv için Tavsiye Disk ?

Merhaba arkadaşlar.Benim aklımda bazı sorular var ve siz değerli üstadlarımın yardımını bekliyorum. Öncelikle ben Arşiv yapmayı seven birisiyim.Film Dizi Müzik Oyun Wallpaper vs.Eski bilgisayarım 2014 de topladığım bir makinaydı.Ama tabi çok daha önce yapmam gerekeni anca yapabildim ve şimdi...
  6. M

Çözüldü✓ 4000 Liraya Hangi Monitör ?

Arkadaşalar 4000 Lira civarına bir monitör almak istiyorum.Öyle 4k 2k takıntım yok bu fiyata da o tarz monitör zaten yok.Casper Rampage vs gibi markalara güvenmiyorum pek.O yüzden AOC Asus Lg Msi gibi modelleri düşünüyorum.Valorant da 165 Hz ile oynasam bana yeterli gelir. Eski monitörüm baya...
  7. M

Çözüldü✓ İ5 4440 ve GTX 760 Düzeltme.

Arkadaşlar sistemimi 2014 de topladım. Maalesef o zamandan bu yana güncelleyemedim çeşitli nedenlerden ötürü. i4 4440. Gigabyte H87 HD3. Gtx 760 4GB. 8GB DDR3 Ram 1600Mhz. Corsair Carbide 400R. 500W PSU. Öyle yeni oyunları pek fazla oynamam. Rekabetçi Valorant atıyorum.Monitörüm de 60Hz...
Geri