Arama sonuçları: *

• Users: Barış35q
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Tokyo Ghoul Manga Arıyorum 10-11-12-13-14

Başlıkta da belirttiğim gibi serinin son 5 sayısını bulamadım. İzmir’deyim; kitapçı öneriniz olursa seriyi tamamlamak için gidip bakabilirim. Alsancak’taki Gerekli Şeyler’de de maalesef yoktu. Satmak isteyen olursa, uygun fiyatla ilgilenirim. İnternete bakıyorum ama son 5 sayı artık basılmadığı...
  2. B

Çözüldü✓ Kaspersky premium yeni pc'de %65cpu kullanıyor

4060 ve i5-12400F li sistem aldım 2 hafta falan oluyor kaspersky son günlerde %60 kullanmaya başladı ve pc donuyor nedeni nedir? en son windows 11 yeni bir sürüm yayınlamıştı onu indirmiştim o zamanda azıcık kasmaya başlamıştı
  3. B

Çözüldü✓ 4k ya monitör tavsiyesi

yakında oyun için bilgisayar almayı düşünüyorum 24 inç civarı güzel bir monitör almak istiyorum genel olarak rekabetçi oyunlar oynarım valo vs şimdiden teşekkürler 1728054979 4k olmak zorunda değil f/p herhangi bir monitör olabilir
  4. B

Metro Exodus kayıt edilmiyor

Oyunu 1 kez bitirdim ama kötü sondu bende müsait bir zamanda tekrar başlama kararı aldım , şimdi ise oyunu oynuyorum kaydedip çıkıyorum öbürki gün girince oyun eski bitirdiğim kayıttan başlatıyor veya 0'dan başlatıyor 2 gündür saatlerim boşa gidiyor çok sinir bozucu (epic games ten oynuyorum)...
  5. B

Çözüldü✓ 3k civarında 144hz monitör önerisi

2. el yada 0 mininmum 144hz 3k civarı bi monitör önerir misiniz?
  6. B

3500TL Bütçe ile Oyuncu Bilgisayarı

Arkadaşlar 3500tl bütçem var ve bir bilgisayar arıyorum (kuzenim için) valorant , lol vs gibi oyunları kastırmadan oynatması yeterli olur. Biliyorum bu zamanda aşırı düşük bir bütçe ama nparsın :D Önerilerini en kısa zamanda yazın lütfen
Geri