Arama sonuçları: *

• Users: Ahmet S
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ahmet S

Yardım DELTA FORCE YAPAN ŞİRKETİN A.....

arkadaşlar herkese merhaba ben bu oyunun anasını avradını s.... ilk öncelikle benden seviye 4 kas ve yelek istiyor aynı zamanda 3. seviye mermi istiyor hepsini aldım teçhizata ama bu anasını avradını s.... oyunu kabul etmiyor ve beni operasyona almıyor lütfen yardım edin kafayı yicem birazdan
  2. Ahmet S

Yardım Rampage Rowdy V997 inceleme

herkese tekrardan merhabalar arkadaşlar baya bi araştırma yaptım şuanda daha karar kılmadım hala bakıyorum ve sizce bu ürün güzel mi? alınır mı sizce https://www.trendyol.com/rampage/rowdy-v997-pc-pedalli-el-ve-sirali-vitesli-oyuncu-direksiyonu-sadece-pc-uyumlu-p-940591291
  3. Ahmet S

Direksiyon Seti Önerisi

arkadaşlar herkese merhaba ben uzun zamandır direksiyon seti almak istiyordum ve bazı araştırmalar yaptım. Araştırmalarımda ilk başta logitech g29 beğendim ve alıcam dedim ancak youtube da videoları izleyince baya bi soğudum sizlerden tavsiye istiyorum sizce bu direksiyonu almalımıyım...
  4. Ahmet S

Mobil oyunlar için tablet önerisi

arkadaşlar herkese merhaba ben ve arkadaşlarım son zamanlarda sürekli mobil oyunlar oynuyoruz bu yüzden oyunlarda kasmicak akıcı oynatacak ve uzun ömürlü bir tablet istiyorum max bütçe 20k
  5. Ahmet S

700-900K ARASI AİLE ARABASI

arkadaşlar herkese merhaba yakın zamanda babamlar araba alıcaklar ancak daha önce araba almadık bu yüzden pek bilgimiz yok abim ehliyet alınca ilgimiz ve alakamız olmaya başladı sizden rica belirttiğim fiyatlarda araba önerebilir misiniz?
  6. Ahmet S

OYUN TABLETİ İÇİN ÖNERİ

Arkadaşlar herkese ilk öncelikle merhaba yakın zamanda sadece oyun için tablet almayı düşünüyorum arkadaşlarımla takılmak eğlenmek için tablet önerilernizi alabilir miyim?
  7. Ahmet S

PC AÇTIĞIMDA ÇIKAN SORUN

Arkadaşlar herkese merhaba bilgisayarı her açtığımda böyle bir uyarı çıkıyor bunu nasıl giderebilirim
  8. Ahmet S

Fivem de paket loss NASIL DÜZELTEBİLİRİM

arkadaşlar herkese merhaba fivem de %5 oranında hatta bağzen %13 oranında paket losslar alıyorum bunun sebebi nedir bir bilginiz var mı nasıl giderebilirim ben bunu
  9. Ahmet S

Fp mikrofon önerisi maximum 2500tl

arkadaşlar kulaklığımın mikrofonu pek iyi değil bende o yüzden fiyat performans bir tane mikrofon arıyorum sizlerden ricam 2000tlnin üstüne pek çıkmayın şimdiden teşekkürler
  10. Ahmet S

3500 TL M.2 SDD ÖNERİSİ 2TB

arkadaşlar pek param yok lütfen güzel bir tane sdd önerin ben valorant cs2 gta 5 fivem minecraft lol gibi oyunları oynuyorum lütfen bunlara bakarak sdd önerir misiniz
  11. Ahmet S

Fp kulaklık öneresi 3300 TL max

arkadaşlar 2 ay önce rampage blitz kulaklık satın aldım ve şuanda üst kısımda ki arka tarafı kırıldı ve çok rahatsız ediyor. O yüzden bana sizden ricam güzel kablosuz kulaklık önerin şimdiden teşekkürler
  12. Ahmet S

Çözüldü✓ WİNDOWS 24H2 ETHERNET SORUNU

arkadaşlar herkese merhaba ben 1 gün önce 24h2 güncellemesi yaptım ve bilgisayarım da ilk güncellemeyi yaptığım esnalarda renk problemleri oldu. bir sonra ki gün ethernet problemim oldu ve şuan da onu yaşıyorum ethernetim bağlı olmasına rağmen hiçbir şeye girmiyor ve hiç bir oyunu açmıyor...
  13. Ahmet S

Windows 24h2 renk sorunları

arkadaşlar herkese merhaba ben bugün 24h2 güncellemesini yaptım ve renk ayarlarım görselde ki gibi bozulmaya başladım her şey bir anda değişti saçma ***** şeyler oldu bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. ekran görüntüsü felan aldığımda her şey normal ama izlediğimde krem tonları ve sarı...
  14. Ahmet S

Herkese merhaba ben 3000 ve altı kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum

arkadaşlar herkese merhaba ben 3000 ve altı kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum 3200tl ve 3400tl maximum oluru vardır ve altıda olur tavsiyelerinizi bekliyorum
  15. Ahmet S

Merhaba hepsiburada 2 al 1 öde kampanyası sorunu

arkadaşlar herkese merhaba ben hepsiburadadan ayakkabı almak istedim 2 al 1 öde kampanyası ile ancak kampanya sepette uygulanmıyor ödeme kısmında da olmuyor sebebini bilen var mı?
  16. Ahmet S

ARKADAŞLAR WİNDOWSUN YENİ SÜRÜMÜ NE ZAMAN GELİCEK BİLGİSİ OLAN VAR MI?

BİLDİĞİNİZ ÜZERE YAKIN ZAMANDA DONANIM ARŞİVİ KANALINDA WİNDOWSLA İLGİLİ BİR VİDEO PAYLAŞILDI. VİDEODA BAHSEDİLEN 24H2 GÜNCELLEMESİ NE ZAMAN GELİCEK BİLGİSİ OLAN VARSA SÖYLEYE BİLİR Mİ
  17. Ahmet S

GTA 5 SİSTEMİM GÜZEL BİR SİSTEM OLMASINA RAĞMEN TAKILMALAR OLUYOR

ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA BENİM SİSTEMİMDE RTX 4060Tİ 8GB RYZEN5 7500F RAM 16GB SDD 500GB DDR5 SİSTEMİM VAR ANCAK GTA5 DE ÇOK BELİRGİN BİR ŞEKİLDE TAKILMALAR OLUYOR BİR KAÇ AYAR YAPTIM ANCAK ÇÖZEMEDİM VE SADECE HİKAYE MODUNDA OLUYOR ONLİNE MODDA PEK DENK GELMEDİM ANCAK HİKAYE MODUNDA AŞIRI...
  18. Ahmet S

Forza horizon 4 yükleme ekranında takılı kalıyor açılmıyor

arkadaşlar herkese merhaba ben bugün forza horizon 4ü yükledi oyuna girdim biraz oynadım ancak ilk sefer çevrim içi hata verdi sonra hesabımı değiştirdim çözüldü ondan sonra yeniden başlattım oyuna girdi bu seferde festival bölgesinde araba bakmaya gittim garaja girdim ve arabaya bin dediğim...
  19. Ahmet S

Deepcool Le500 Modeli̇ Sivi Soğutucusu İyi Midir?

ARKADAŞLAR SON ZAMANLARDA SÜREKLİ İNDİRİMLERİ ARAŞTIRIYORUMDUM SIVI SOĞUTUCU HAKKINDA FELAN 2000 TL'ye DEEPCOOLUN LE500 MODELİ SIVI SOĞUTUCUSUNU GÖRDÜM SİZCE NASIL ŞUAN ÜRÜN İNDİRİMDE ÜRÜN LİNKİNİ KOYAMIYORUM SİNERJİDE İNDİRİMDE
Geri