Elimde ps2 slim var 2 aydır kullanmıyordum açınca normalde çalışan tekken 5 oyununu koyunca disk not read gibi bir hata veriyor ama diğer oyunlarda bu hata yok neden olabilir yardım ederseniz sevinirim ps2 slim çipsiz model
Elimde packardbell easynote hera G bir laptop var dün normal kullanıyordum bir süre sonra bilgisayarı aç kapa yaptım ve bilgisayar usb klavye ve mouseyi görmemeye başladı ve bilgisayarı açınca bir hata vermeye başladı bilgisayarın kendi dahili klavye ve mouse pad i yok yardımcı olabilir misiniz...
Elimde içinde linux kurulu bir packardbell easynote hera G var bu gün bir kere ac kapa yapana kadar sorunsuzdu açıp kapayınca fare ve klavye çalışmamaya başladı usb girişine powerbank takınca şarj ediyor ama klavye ve fareyi görmüyor ne yapabilirim bilgisayarın kendi touch padi ve klavyesi yok...
Laptopumu normal şekilde kullanıyordum klavye ve mouse bağlayıp laptopu aç kapa yaptıktan sonra ne klavyeyi nede fareyi görmüyor ayarları da yapamıyorum laptopun kendi klavyesi ve touch padi yok yardım eder misiniz işletim sistemi linux
Elimde yaklaşık 10 15 yıllık packardbell easynote hera G (3gb Ram intel core 2 duo) model bir laptop var. İçini açtım temizledim sonra hızlansin diye linux kurdum gündelik işler için yeterli sayılır ama hala tam istediğim hızda değil sizce 200 300 tl lik 120 gb lık bir ssd takmaya değer mi yoksa...