Arama sonuçları: *

• Users: ChaosBoyTR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Sıvı soğutucu önerisi Lian Li Lancool 217

Kasaya uygun bir sıvı soğutma bakıyorum renk beyaz siyah farketmez kaliteli sorun çıkarmayacak bir şey olmasını istiyorum f/p dahilinde incehesap sitesinde taksit avantajım nedeniyle önceliğim orası kasaya bazıları uymuyor büyük gelir falan dendi sizin yardımlarınıza ihtiyaç duyuyorum.
  2. C

Çözüldü✓ Pc ileriye dönük Kasa önerisi

Ryzen 5 7600 Asus prime A620M E-CSM mATX anakart Gainward 5070 12GB Sistemim bu ve ddr5 sistem ilerde yükseltme yapacağım kasam gamepower warcry topglass kasadan hiç memnun değilim. Sıvı soğutma takabileceğim olabildiğince fanlı güzel performans veren bir kasa istiyorum önerilerinize muhtaç...
  3. C

Kasa içi hava akışı hakkında

Arkadaşlar iyi forumlar dilerim herkese kasanın üstünde fan çıkışı yok bu şekilde soğutma iyi olur mu öneriniz var mı şimdiden teşekkürler.
  4. C

750-900 Bin bandında Araç

750-900 bin arası fiyat bandında bir araç alacağım araçlar hakkında hiç bilgim yok öneri ve tavsiyeleriniz alabilir miyim ilk aracım olacak. Otomatik ve benzinli olmasını istiyorum.
  5. C

Çözüldü✓ PSU önerisi olarak ? Bütçe 3K

3K ya kadar kaliteli düzgün bana sorun yaşatmayacak bir PSU arıyorum arkadaşlar rampage 600w var PC kendini kapatıp duruyor gına geldi 750 w falan arıyorum ilerde yükseltme yaparsam diye yardımcı olursanız çok iyi olur.
  6. C

Üç araçtan hangisi ?

2018 polo 1.6 TDI comfort. 2018 Fiat Egea 1.6 Multijet urban. 2014 Opel astra 1.6 CDTI Sport. Bu 3 araçtan hangisini seçerdiniz?
  7. C

500-750 Bin TL araç önerisi

500-700 bin arası ilk aracım olacak daha önce deneyimim var Broadway ile😂😂 Beni mümkün olduğunca götürecek ve satarken çok değer kaybetmeyecek bir araç bildiğiniz varsa yardımcı olun lütfen çok teşekkür ederim iyi forumlar dilerim. 1714043511 Modeli olabildiğince yüksek giden bir araç olursa...
  8. C

DA-C2 sistemim kendini resetliyor

AMD ryzen 5 5500 işlemci GTX 3060 Gigabyte 16 GB Ram 5 normal fan RGB işlemci soğutucu fanı Dark Freezer 128 Rampage 600 +80 psu var sorunuma gelicek olursak olay günlüğünde bana kernel power 41 hatası veriyor PC bazen 10 saatte bir bazen 20 dk da bir kendini resetliyor açıldığında ses gitmiş...
  9. C

Araç kredisi hakkında

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-dusuk-km-temiz-bakimli-masrafsiz-aile-arabasi-1108141325/detay Mesela bu araca kredi alabilir miyim alırsam ne verirler bu konularda hiç bilgim yok
  10. C

Taşıt kredisi hk. Alan bilen bakar mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-dusuk-km-temiz-bakimli-masrafsiz-aile-arabasi-1108141325/detay Mesela bu araca kredi alabilir miyim alırsam ne verirler
  11. C

Razer kraken green kulaklığım

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-kraken-yesil-kulaklik.html bu kulaklığı indirimle 600 TL ama ses kartı çıkmadı kutudan veya kendine ait bir şey programı ile surround 7.1 açtım fakat ne kadar doğru oldu bilmiyorum harici ses kartı almam durumunda aldığım performans değişir mi oyunlarda...
  12. C

Ryzen 5 5600 İşlemci için

ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Kule tipi soğutucu alacağım bu işlemci için rampage X-Base kasaya uyarmı sığmama durumu var mıdır?
  13. C

Sisteme ek depolama öneri

Arkadaşlar Gencer gamingten aldım sistemi da-c2 buna ek olarak ne takabilirim depolama olarak SSD takmam mümkün müdür önerilerinizi linklerle bana iletebilirsiniz sevinirim.
  14. C

Gigabyte A520M K anakart mavi ekran sorunu

Ramlarımin hz sini artırdığımda PC açılıyor fakat mavi ekran verip kapanıyor sebebi nedir profile seçme falan deniliyordu biostan öyle yaptım nasıl çözebilirim bu sorunu?
Geri