Arama sonuçları: *

1. Shapeshifter

NZXT C1200 Gold 1200 Watt Nasıldır

Merhabalar, yeni topladığım sisteme sağlam bir PSU arıyorum, tam modüler olursa harika olur, forumdaki araştırmalarıma göre NZXT'nin C1200 Gold PSU'sunu önerdiler, bu psu RTX 5080 ve R9 9950X3D'yi besler mi, herhangi bir sorun çıkar mı? Çıkarsa, daha iyi ne önerebilirsiniz? Teşekkür ederim.
  2. Shapeshifter

Lian Li UNI FAN TL LCD Nasıldır?

Merhabalar, yeni topladığım sisteme kasa fanı arıyorum ve Lian Li'nin bu fanlarını buldum, sizce alınır mı, Sorunu var mı? paylaşırsanız sevinirim.
  3. Shapeshifter

120mm Kasa Fanı Önerisi

Merhabalar, bütçe sınırı olmadan, ARGB, Beyaz kaliteli 6-9 adet kasa fanı arıyorum. Kasam NZXT H6 Flow. Şimdiden teşekkür ederim.
  4. Shapeshifter

1000 Watt PSU önerisi.

Merhabalar, yeni topladığım bilgisayara PSU bakıyorum. Ekran kartı olarak Asus Rog Strix Astral 5080, İşlemci olarak AMD reyzen 9 9950X3D işlemciye sahibim ve bu parçaları tam olarak besleyecek bir PSU'ya ihtiyacım var, önerebileceğiniz kaliteli PSU var mıdır acaba? Maksimum 20.000TL bütçem var.
  5. Shapeshifter

128 GB (4X32) Ram Önerisi

Merhabalar, yeni topladığım sisteme 4X32 ram satın almak istiyorum, bütçe sınırım yok, MSI Mag X870E Edge TI anakarta takacağım. ARGB ve beyaz olursa daha güzel olur, ancak RGB'siz ve siyaha da hayır demem. Şimdiden teşekkür ederim.
  6. Shapeshifter

Samsung G9 Odyysey Alçatamıyorum.

Merhabalar yeni aldığım Samsung Odyysey 49" monitörü boy olarak aşağı, yukarı ayarlamayı bir türlü beceremedim, bilen var mı acaba?
  7. Shapeshifter

30,000-40,000 Arası Asus Beyaz Anakart Önerisi

Merhabalar, yeni topladığım sisteme kaliteli ve üst düzey bir Asus Beyaz anakart arıyorum. AM5 Sokete uygun bir Anakarta ihtiyacım var. R9 9950x3D ișlemcisine sahibim. Bütçe olarak 30-40 arası bir bütçeye sahibim, esnetilebilir. Teşekkür ederim şimdiden.
  8. Shapeshifter

2-4K 30 inç'ten büyük 200Hz IPS monitör önerisi

Merhaba, 5080 ve R9 9950x3D'li yeni sistemime büyük bir ekran arıyorum. 30 inçten ne kadar büyük olursa o kadar iyi, Hz 200'ü geçmesine gerek yok ancak geçerse sorun değil, daha çok simülasyon, yarış ve hikâyeli oyunlar oynuyorum. Fast'ya da Rapid IPS bir monitör varsa daha iyi olabilir, yoksa...
  9. Shapeshifter

5080 2K Oyunda Darboğaz Yapar Mı?

Merhabalar, Asus Rog Strix Astral 5080 aldım ancak ekranın 2K. 144/175hz de Ultra ayarlarda oyun içinde darboğaz yapar mı? İşlemcim R9 9950x3D. Darboğaz olur mu sizce?
  10. Shapeshifter

40.000TL'ye kadar Beyaz 360MM LCD ekranlı, rengi değiştirilebilir sıvı soğutma

Merhaba, AMD R9 9950x3D için bütçe fark etmeksizin olabildiğince kaliteli bir marka 360mm sıvı soğutma arıyorum. Beyaz renkli olması, ekranlı ve rengi değiştirilebilir bir sıvı soğutma arıyorum. Dediğim gibi, fiyatının yüksek oluşu çok önemli değil, 40.000'e kadar çıkarım, en sağlam markalardan...
  11. Shapeshifter

Yeni ASUS ROG Serisinde VRAM Yanma Riski

Merhaba, birkaç kişiden ASUS markasının ROG serisi ile alakalı bir sorun olduğunu duydum ancak emin olamadım. Araştırma da yaptım ancak net bir sonuca varamadım. Denilene göre VRAM konumları güç pin girişlerine yakın olduğu için VRAM yakıyormuş. Yakın zamanda ASUS 5080 ROG Astral alacağım ve...
  12. Shapeshifter

5070 TI Vanguard mı Gaming X Trio'mu?

Merhabalar, yakında MSI marka bir 5070TI alacağım ancak Gaming X Trio ve Vanguard arasında kaldım. Hangisinin soğutması daha iyidir, daha iyi götürür? Bir de Vanguard'a daha büyük diyorlar, kasama olur mu bilmiyorum, bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Kasam; NZXT H6 Flow.
  13. Shapeshifter

Öneri 10.000 TL monitör önerisi

Merhaba, yeni alacağım 5070 Ti'lı sisteme 10.000 TL bandında, 100-180Hz arasında Curved 27"-34" IPS panel 2K bir monitör arıyorum. Dayanıklı, ölü piksel riski az olan 1 ms ile 0.5 ms arasında olabilirse harika olur. Daha çok, hikayeli ve yarış oyunları oynuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  14. Shapeshifter

Ekran Kartı Sıcaklığı 75-80 Arası.

Merhabalar, elimde MSI VENTUS 2X OC 3060 12GB Ekran kartı var, Cyberpunk'ta 1080P de 70FPS savit, Yüksek-Ultra ayarlarda FSR Kalitede bazen 70- bazen 75, nadiren de 80 Derece sıcaklığa ulaşıyorum %96-99 kullanımda. Bu değerler normal midir? Macun bakımlarını yeni yaptırdım.
  15. Shapeshifter

Laptop Uygun Ram Önerisi

Merhaba arkadaşlar, elimde Gigabyte 16X 2024 bir laptop var. Bu laptop a uygun RAM arıyorum. 64 GB'a kadar 4800 MHz. RAM kabul ediyor ama CL olarak ne kabul ediyor bilmiyorum. Aldığım Crucial RAM'leri kabul etmedi. 5600MHz 16x16 iki taneydi CL42 idi. Bu laptop hakkında bunda çalışabilecek RAM...
  16. Shapeshifter

Hangi Termal Ped Kalınlığını Seçmeliyim?

Merhabalar, kendime RTX MSI VENTUS 2X 3060 12GB Ekran kartım için Pullsar Ice Dragon Ultra Termal Ped alacağım ancak hangi kalınlığı almam gerektiğini ve -x- almam gerektiğini bilmiyorum, internette net bir sonuca varamadım bir bilgisi olan varsa ve yardım ederse çok memnun olurum. Satın aldığım...
Geri