Arama sonuçları: *

• Users: YusuF_123
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

60k-65 bütçe toplama PC alicam sizce neler olmali

İşlemci olarak ryzen 7 7800x3d almayı planlıyorum sizce diğer parçaları ne almalıyım ekran kartı ise ikince el 3080 ti düşündüm fikirlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz
  2. Y

Çözüldü✓ 60k-65 bütçe toplama PC alicam sizce neler olmali

İşlemci olarak ryzen 7 7800x3d almayı planlıyorum sizce diğer parçaları ne almalıyım ekran kartı ise ikince el 3080 ti düşündüm fikirlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz
  3. Y

Ikinci el ekran kartı tavsiyesi lazım

Ryzen 7 7800xd3 alicam ona göre ekran kartınida yükseltmeyi düşünüyorum sizce rtx 3090 mi yoksa rtx 4070 serisinimi almalıyım ikisi arasında kaldım guc mu yoksa güncel kalmakmi sizce daha iyisi hangisi bı tercih etmeliyim?
  4. Y

5K BUTCE KULAKLİK ONERİSİ

Arkadaşlar C3 wireless almayı düşünüyorum ama sizinde onerilirenizi almak isterim benim için önemli olan ses seviyesi FPS oyunlar için mikrofonda iyi olsun yeter
  5. Y

Sizce cloud 3 wireless mı razerblackshark v2 wireless mi

beyler neyi alayım sizce
  6. Y

Sizce hangisini tercih etmeliyim corsair void wirelesmı hyperx cloud3 wirelesmı

ikisi arasında kaldım sizce hangisi oyunlar icin daha iyi kalite olarak hangisini almalıyım
  7. Y

Çözüldü✓ WİRELESS KULAKLIK ÖNERİRİSİ (butçe 4500k)

merhaba arkadasşlar yakın zamanda kulaklık almayı düşünüyorum sizden de oneri almak istedim ne alcagımda suanlık bi karar yok ama vorsair void elite almayı düsünüyorum sizce nasıl başka onerebileceginiz wireless kulaklık varmı
  8. Y

Çözüldü✓ Sizce i5 3570 ten i7 3770 e gecmelimiyim

Selamlar gtx 1650 super ekran kartim var uzun suredir i5 3570 kullaniyoeum i7 3770 e gecersem iyi olurmi fps im artar sizce ne yapmaliyim
  9. Y

Çözüldü✓ Msi B550-A pro anakartina rtx 4060 takabilirmiyim

Rtx 4060 alacam emin olamadim bilen varsa cok yardimci olr
  10. Y

Çözüldü✓ Kasa oneribilecek varmi

Kasa alicamda bi tavsiue alim dedim. Kule tipi sogutma takicam sigacak sekilde
  11. Y

Çözüldü✓ Hava sogutmami sivi sogutmami

Arkadaslar amd ryzen 5 5600x almayi dusunuyorumda biraz isinma oldugunu biliyorum sizce sivi sogutmami almaliyim kule tipimi almayi dusundugum sivi sogutma msi mag coreliquid 240R v2 2x120m daha iyi bir sivi sogutma veya kule tipi sogutma onericek varmi
  12. Y

beyler 700 tl civarı bütce var mikrofon önerisi olan varmu

ben havit gk52 mikrofonu almayı düşündüm sizce almalımıyım yada başka önerisi olan varsa yazsın
  13. Y

beyler arasındaki fark ney ??

ben logitech g203 ile g102 neredeyse aynı olduğunu düşündüm fakat 60 tl gibi bir fark var bu 60 tl lik fark ne için sensörü mü farklı ??
  14. Y

sizce ahngş mouse yi almam lazım

beyler 2 si arasında kaldım sizce steelseries prime mi yoksa logitech g203 mü
  15. Y

Sizce logitech g203 mu daha iyi yoksa ss prime mı

logitech g203 mü yoksa ss prime mı
  16. Y

sizce hangi mouseyi tercih etmeliyim

mouse almayı düşünüyorum sizce lgitech g203 mü yoksa steelseries prime mı
  17. Y

yeni F/p mouse arıyorum

mousem kötü olduğu için yeni mouse almayı düşünüyorum sizce ne olabilir f/p olarak
  18. Y

Çözüldü✓ GTX 1650 uygun olur mu

arkadaşlar ben gtx 1650 almak istiyorum h61m-pro anakartım işlemcim: intel core i5 3570 3.40 ghz uygun olur mu sizce
Geri