Arama sonuçları: *

• Users: emrel1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. emrel1

500tl civarı mouse pad önerisi

Şuan ki mouse padim kötü. Mouse skatezleri zarar geliyor diye kullanamiyorum. 500tl civarında büyüklüğü fark etmez büyük olsa iyi olur, bu kriterlere uygun önerileriniz var mı link atarsanız mutlu olurum.
  2. emrel1

6bin tl monitör önerisi

Yazın sistemi değiştirmeyi düşünüyorum. Suanlik sistemim pek yeterli değil. Zamlardan dolayı monitörü bu aralar almak istiyorum. Oyun ve genel kullanım için bu bütçeye önerileriniz var mıdır? Kulaklık da almam lazım ona 3 bin TL gibi bir bütçe ayırdım. Sizce bu mantıklı mı? Monitör bütçesini...
  3. emrel1

2000Tl mouse önerisi

Valorant tarzı FPS oyunları oynuyorum. Hem işimi görecek hem de uzun süreler kullanabileceğim bir mouse öneriniz var mıdır? Kablolu kablosuz çok fark etmez. Ben şu an Fantech Helios 2 düşünüyorum. Eğer çok öneriliyorsa bütçemi zorlayıp Pro modelini alabilirim.
  4. emrel1

Kasamda harddisk ve ssd nerede?

Burada SSD ve harddisk nerede? SSD mi yeni değiştirmiştim .
  5. emrel1

Bilgisayar tamamen açılımıyor

Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra bilgisayarı tam olarak açamadım kasadan açıyorum fanlar çalışıyor ama bilgisayar bir yere kadar açılıyor ondan önce harddiskte sorunlarım vardı bazenleri açtığımda ....dosyasında silinmeler oldu kontrol edin gibi uyarılar alıyordum ve şimdide açamıyorum...
  6. emrel1

Çözüldü✓ PC çalışırken ekran kartının kablosunu söktükten sonra açılmaması

Zeki arkadaşım bilgisayarı çalışırken ekran kartının kablosunu söktü böle 5-6lı olan kabloyu ve geri takınca başta ekran kartına güç gelmedi sonrasında ekran kartına güç geldi ama ekran gelmedi bunu nasıl düzelticez öbür fazladan olan kablolardan mı takmak lazım
  7. emrel1

Throne raito reflex alınır mı?

Instagram'da Hepsiburada'nın reklamında çıktı görünüşü falan hoşuma gitti özellikler işlemcisi falan öyle şeylerden tam anlamıyorum bu mouse sizce alınır mı? Fiyatı da uygun uzun süreli kullanılabilir mi?
  8. emrel1

Furylevel z1 Alınır mı?

Uzun süredir mouse bakıyorum. En sonda kafama en çok furylevel z1 yattı. Minecraft Valorant gibi oyunlar oynuyorum. Trendyoldada 1470tl gibi bir fiyata düştü. Sizce alınabilir mi? bu fiyata daha iyi mouseler var mıdır? Öneriniz varsa trendyoldan olursa daha çok sevinirim ve böyle mouselerde...
  9. emrel1

Pusat One Shot Pro Wireless Mouse Alınır mı

Pusat one shot pro almayı düşünüyordum fakat yorumlarda 1 ay geçti tekerleği bozuldu gibi şeyler söyleyenler gördüm. Bu mouse alınır mı ya da bu mouse ayarında 1000tl bütçe ile mouse önerebilir misiniz? Bütçeyi biraz daha aşabilirim.
  10. emrel1

1000TL Bütçe Mouse Öneri

Şuan rampagenin bir mousesini kullanıyorum. Çok uzun zaman önce tekerleği bozuldu şuan mouseyi değiştrimek istiyorum. Bütçem 1000tl biraz daha çıkabilirim, aklımda ne kadar mouse varsa hep bir sıkıntısı. Çıktı yorumlara bakarak Pusat one shot pro düşünmüştüm ama vazgeçicem galiba onunda orta...
  11. emrel1

Mobil Oyunları PC de Hangi Platformda Oynayabilirim

Bluestacks ve LD player yükledim ikiside sanallaştırma gibi bir şey istiyor bunu açmak istemiyorum bunlar dışı hangi uygulamada pc de mobil oyunları oynayabillirim?
  12. emrel1

Bilgisayarım bir anda kapandı ve açılmıyor

Normal oyun yüklerken bir anda bilgisayarım kapandı siyah ekran geliyor ardından VC s GNAL yazıyor ve tekrar kapanıyor yardım edebilir misiniz umarım bir şeyim yanmamistir
  13. emrel1

Öneri 1100tl Bütçe ile Hangi Mouse Alınmalı?

Yaklaşık 1100tl bütçem var bu fiyatlarda sağlam mouse önerebilir misiniz daha düşükte olabilir Tutuşta bir sorun yok Mouse oyunlarda iyi ve uzun yıllar götürse yeter
  14. emrel1

Razer Cobra Wired Gaming mouse alınır mı?

Trendyol'da yaklaşık 1100tl'ye düşmüş. Sizce alınabilir bir mouse mi? Bu fiyata daha iyi bir mouse alınabilir mi? Kullanıcılar genelde küçük demiş benim için sorun yok o konuda. Tek sorun bozulması uzun süreler götürebilir mi beni...
  15. emrel1

Microsoft Store Açılmıyor ve Kapanıyor

Minecraft yüklemek istiyorum ama Microsoft Store açılmıyor ve kapanıyor. Windows Update'de 0x8007041d hatam var belki bunla ilgilidir. Lütfen yardım edebilir misiniz Minecraft yüklemek istiyorum.
  16. emrel1

20k bütçe telefon önerisi

Hocam 20k fiyatlarında oyunu sağlam oynatıcak şarjı uzun gitsin uzun süre götürsün yeter
  17. emrel1

300 Tl kablolu kulaklık önerisi

Arkadaşıma en fazla 300-350 fiyatlarında kulaklık lazım sesi mikrofonu idare etse yeterli olacaktır kullandığınız bildiğiniz varsa önerebilir misiniz
  18. emrel1

ShelCode:php_new Nedir

Hocam normal takılırken bi anda windows defender spam attı bende baktım ful bunlardan var bu önemli bişeymi napayım ben bunu
  19. emrel1

Windows 10 pro windows update 0x8007041d Hatası

Uzun süredir windows updatede 0x8007041d hatası var çözümüne bakmak istedim oyunlarım falan açılmıyor belki o yüzdendir diye çözüm videosu bakarken hizmetlerden windows updateyi aradım ve yok bunu nasıl çözebilirim? Neredesin ay yüzlümm
Geri