Arama sonuçları: *

1. nightingale

Çözüldü✓ Ekranda Bazı Uygulamalar Bulanık Hale Geliyor

Windows 25H2 güncellemesi geldi, yaptıktan belli bir süre sonra ekranda bazı uygulamalarda bulanıklık olmaya başladı. Ne kadar araştırsam da sorunun kaynağını ve çözümünü bulamadım. Steelseries GG, ChatGPT uygulaması, vb bir iki uygulama daha var.
  2. nightingale

Çözüldü✓ Nedenini Bulamadığım Bir "BDOS" hatası(Kafayı Yemek Üzereyim)

Merhabalar, "unexpected store exception" ve "kernel data inpage error " gibi hatalar alıyorum. -Minidump oluşturmuyor. Olay görüntüleyicisinde hatayı bulamıyorum. Ram'leri teste soktum 18 tane hata çıktı ram'i değiştirdim ama nafile. Cpu ve GPU stres teste soktuğumda mavi ekran almıyorum. Sadece...
  3. nightingale

Öneri Fiyat Performans Ram Önerisi DDR4

Anakart: Msi MPG x570 Gaming Wifi Edge Bozulan Ram: GSkill Trident Z RGB 2x8gm 3200Mhz DDR4 İşlemci: AMD Ryzen 9 5950x Fiyat performans olarak 64GB bellek almak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Ekte anakartımın desteklediği ram frekans bilgieri mecvut.
  4. nightingale

Çözüldü✓ PC Oyun Girince Kapanıyor!!! (Nvidia App kaynaklı) edit: formatla nvidia sorunu çözüldü, ram bozulmuş

PC'ye "dxgmms2.sys system_thread_exception_not_handled" hatasından dolayı BSOD yediği için bilgisayara format attım. Çünkü 1 aydır bu hata ile uğraşıyorum sürücüleri "DDU" ile kaldırıp temiz kurulum yaptım defalarca ve son çare olan formatı çaktım geçtim. Her şeyi temiz kurulumunu...
  5. nightingale

Çözüldü✓ R9 5950x İçin "Tower" veya "Aio Liquid" Soğutma Önerisi(Lütfen F/P olsun)

Kasa: NZXT H510 Compact CA-H510B-W1 Sahip Olduğum Kule Tipi Soğutucu: NZXT T120 White RGB 120 mm --------- NOT: 1-Sahip olduğum kule tipi soğutma sistemime fan desteği yaparak soğutma artırabileceğimi düşünüyorsak lütfen belirtin. 2-Sıvı Soğutma konusunda biraz korkum var sıvı kaçağı falan...
  6. nightingale

Çözüldü✓ Win 11/Güç Modu Değişmiyor ve Aktif Değil

Güç modu bu durumda ve seçim yapamıyorum.
Geri