Arama sonuçları: *

• Users: Mateminec
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Küçük Kuzenim İçin Ucuz Sistem Düzenleme Önerisi

Merhabalar. Küçük bir kuzenim var, 12-13 yaşında. Genelde mobil oyunlar oynuyor. Babası, yakın zamanda iş yerinden eski bir bilgisayar getirmiş. Çocuk da bilgisayarı güncellemek istiyormuş. Ailesi de fazla kaçmadan güncelleyebileceklerini söylüyorlar. Ben şahsen temizliğini ve drive...
  2. M

Fifine Ampligame A6T vs Maono PD100X

2 mikrofon arasında kaldım. Fifine Ampligame A6T 3400 TL, Maono PD100X 2800 TL. Maono için bir mikrofon kolu alacağımdan aralarında pek fark olmuyor. Fifine Ampligame A6T 2. elde 1 yıl kullanılmış 2500 TL'ye bulabildim. İndirimle anca 2000 TL'ye de çekebilirim. Sizin öneriniz ne olur? 3000 TL...
  3. M

1500 - 2000 TL Mikrofon mu 2. El mikrofon mu ya da paraya kıyıyım mı?

Merhabalar, üniversite öğrencisiyim ve mikrofon almayı planlıyorum. Discord'ta takılıyorum, bazen de slack gibi yerlerde toplantılara katılmam gerekebiliyor. Ara sıra oyun kesitlerinden videolar montajlayıp youtube'a da atıyorum ama mikrofon kötü olduğundan sadece oynanış oluyor. Fifine A6T...
  4. M

Çözüldü✓ Wireless ile 2.4 GHz (USB / Type-c) bağlantı arasındaki fark nedir?

Havit Fuxi h-7 aldım, bağlantı tipi olarak 2.4 GHz kullanıyorum, yanında gelen usb + type-c ile çekim mesafesi yeterli gelmiyor. Havit açıklamada bağlantı tipi olarak Wireless ve 2.4 GHZ diye ayırmış. Wireless direk bilgisayardaki wifi alıcı ile oluşturulan bağlantıdır diye düşünüyorum. Benim de...
  5. M

Yardım Türkiye'den alınan Bilgisayarın, Yurt Dışından Kargolanmasında Vergi Çıkar mı?

Abim buradan aldığı bilgisayar, Lenovo Thinkpad e14, ile Avustralya'ya gitti. Orada bilgisayar bozulmuş. Onarım ücretleri fazla olduğundan kargo ile Türkiye'ye, bana gönderecekmiş. Herhangi bir vergi uygulanır mı?
  6. M

LOL'de aniden donma sorunu

İ3+12100F ile RX 6650XT kullanıyorum. LoL oynarken arada bir tamamen donuyor. Ekran kartı resetleme yapınca da donma sorunu çözünmüyor. Arkada şarkı sesi gelmeye devam ediyor ama sadece şarkı geliyor. PC'yi yeniden başlatmak zorunda oluyorum. Şu ana kadar da sadece LoL'de yaşadım sorunu.
Geri