Bildiğiniz 100 tuşlu (yan kısımda sadece numpad olsa yeterli) sessiz switchlere sahip, tasarımı güzel, mekanik hisli değil %100 mekanik olan bir klavye var mıdır? Bütçe 2k civarı ama çok aşırı iyi ise 2.500 olabilir.
https://www.incehesap.com/glorious-forge-series-one-pro-gri-mavioptik-kablosuz-gaming-mouse-fiyati-71300/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.32.3
Böyle bir model buldum. Bunun sensörü vs. nasıl bilen var mı? Ya da kullanan. Bunun dışında önerilebilecek...
45K bandında hem üniverste hem de oyun için
srgb si yüksek,
servisi iyi,
ekran kartı watt değeri yüksek bir laptop arayışındayım.
(Ayrıca Abdullah abi fiyatlar bir süre düşme şansı var diye video atmıştı biraz beklemekte yarar olur mu?)
Hp victus markalı bir laptobum var ne kadar eder sizce
İşlemcisi 16.1 inch modeli İntel 12500h ekran kartı da rtx 3050 75w 24 gb ram ve 512 gb ssd si var
6 ay garantisi var 2023 ün ocağında almıştım
alacağım mouse un switchini beğenmediğim için değiştirmeyi planlıyorum.
Kalih Silent swtich alırsam takabilir miyim yuva ile uyumlu olur mu? Bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Gaming mouse alıcam ama ucuz olan ürünler - 1000₺ olan - gözüme çok dandik hissiyatı veriyor üst modeller de fazla pahalı geliyor arada kalıyorum sarı siteden alınır mı
arkadaşlar şimdi youtube hesabımda anlık olarak birileri ya da bi yazılım bi şey video izliyor laptop kapalı olsa da olmasa da bu sorun devam etmekte hint tayland videoları ve sorun şu ki tr den de videolar var ve bunların hepsi az izlenmeye sahip izlenme kasılıyor diye düşünüyorum bilen birisi...