Arama sonuçları: *

• Users: Kazuha
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

100 tuşlu klavye önerisi

Bildiğiniz 100 tuşlu (yan kısımda sadece numpad olsa yeterli) sessiz switchlere sahip, tasarımı güzel, mekanik hisli değil %100 mekanik olan bir klavye var mıdır? Bütçe 2k civarı ama çok aşırı iyi ise 2.500 olabilir.
  2. K

Dramli M2 ssd tavasiyesi

Bütçe 1500 civarı dramli alabileceğim ssd var mı? 500 512 olabilir. 1tb olanlar 2k yı geçiyor diye biliyorum. 256 da az kalır ondan dolayı.
  3. K

Aşağıdaki 512 m2 ssd benzeri ssd önerisi yapabilir misiniz?

Kullanmakta olduğum m2 512 wd sn810 4.0 bir ssd önerebilir misiniz? Bütçe 1500 civarı 512 ya da 500 farketmez.
  4. K

Bu fiyata bu mouse alınır mı

https://www.incehesap.com/glorious-forge-series-one-pro-gri-mavioptik-kablosuz-gaming-mouse-fiyati-71300/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.32.3 Böyle bir model buldum. Bunun sensörü vs. nasıl bilen var mı? Ya da kullanan. Bunun dışında önerilebilecek...
  5. K

Maksimum 45k laptop önerisi

45K bandında hem üniverste hem de oyun için srgb si yüksek, servisi iyi, ekran kartı watt değeri yüksek bir laptop arayışındayım. (Ayrıca Abdullah abi fiyatlar bir süre düşme şansı var diye video atmıştı biraz beklemekte yarar olur mu?)
  6. K

It takes two türkçe yama

Merhaba, It Takes Two için Türkçe yamayı kuruyorum ancak oyun içerisinde Türkçe olmuyor. Acil yardım edebilir misiniz?
  7. K

Bu laptop ne kadar eder

Hp victus markalı bir laptobum var ne kadar eder sizce İşlemcisi 16.1 inch modeli İntel 12500h ekran kartı da rtx 3050 75w 24 gb ram ve 512 gb ssd si var 6 ay garantisi var 2023 ün ocağında almıştım
  8. K

Red Dead Redemption 2 için türkçe yama

Arkadaşlar bi yama buldum indirdim ama kutucuk sorunu var sorunu nasıl çözebilirim? Ya da farklı bir yama var mıdır?
  9. K

40k max bütçe gaming laptop

13. nesil ve 4050 ya da 4060 karta sahip bildiğiniz -indirimde ya da değil- varsa paylaşabilir misiniz?
  10. K

Wireless uzun ömürlü mouse

Bütçe olarak maksimum bu kadar verebilirim bu fiyat bandında alabileceğim en iyi kablosuz mouse nedir?
  11. K

Bu scam mi yoksa nedir?

böyle bir şeyin olma ihtimali nedir? scam mi? yt hesabıma nasıl bildirim yollayabiliyorlar
  12. K

Mouse Switch önerisi

alacağım mouse un switchini beğenmediğim için değiştirmeyi planlıyorum. Kalih Silent swtich alırsam takabilir miyim yuva ile uyumlu olur mu? Bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
  13. K

Sarı siteden mouse alınır mı?

Gaming mouse alıcam ama ucuz olan ürünler - 1000₺ olan - gözüme çok dandik hissiyatı veriyor üst modeller de fazla pahalı geliyor arada kalıyorum sarı siteden alınır mı
  14. K

Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

birkaç ürünle bu ürün arasında kaldım sizce bu alınır mı, kullanan var mı? Bulduğum geri dönüşler pek iyi değil gibi
  15. K

Kablouz olarak hangi mouse alınır

Bütçe olarak 1500 max olabilecek şekilde hangisi alınır? Çok kararsızım fazla ekledim
  16. K

wireless sessiz? mouse önerisi

wireless sessiz mouse oluyor mu varsa bildiğiniz bütçe sıkıntı değil önerebilecek var mıdır?
  17. K

Youtube hesabımda saçma sapan videolar çıkma sorunu

arkadaşlar şimdi youtube hesabımda anlık olarak birileri ya da bi yazılım bi şey video izliyor laptop kapalı olsa da olmasa da bu sorun devam etmekte hint tayland videoları ve sorun şu ki tr den de videolar var ve bunların hepsi az izlenmeye sahip izlenme kasılıyor diye düşünüyorum bilen birisi...
  18. K

Kablo önerisi yapabilecek birisi var mı ssd için

arkadaşlar 10gbps destekleyen type c to type a kablo arıyorum hiçbir yerde bulamıyorum bilen alan kullanan var mı
  19. K

m2 ssd 512 ya da 1tb önerisi olan var mı

m2 ssd alacağım laptop için öneri yapabilecek var mı
  20. K

Epic games oyun satın aldım gelmedi?

epic gamesten valhalla complate aldım ama oyun mevcut değil gösteriyor neden?
Geri