Arama sonuçları: *

• Users: KeplerB
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KeplerB

🔥İndirim EXVEGA Andromeda 2025 Kumaş Oyuncu Koltuğu 9.499,00 ₺

Güzel bir indirim var ayın 23 ünde son gün bir süredir bende rahat ve sağlam bir koltuk arıyordum ve bunu tercih ettim yanında 500₺ yağ ve temizlik bakım seti HEDİYE! https://exvega.com/exvega-andromeda-2025-masajli-oyuncu-koltugu-dokuma-kumas-siyah/
  2. KeplerB

Yardım Oyuncu Koltuğu önerisi

Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın Daha önce xrancerin bir koltuğunu kullanıyorum.fakat kullandıkça arkaya doğru gitmeye başladı ben kolu çekip götürmeme rağmen dik pozisyona neredeyse gelmiyordu.alalı daha 2 hafta felan olmuştu daha sonra garantiye yolladığımda benim hatam olduğu...
  3. KeplerB

Yardım Wireless kulaklık önerisi

Şuana kadar RAMPAGE RM-W1 FURY 2,4GHZ KABLOSUZ 7.1 kullanıyordum son zamanlarda bir çok kopma sorunu vs yaşıyordum ve şarjını ne kadar kaldığını öğrenemiyordum ve geçen gün alıcısını kasanın arkasında unutup kasayı ters çevirince kırıldı parçaısnıda bulamadım direk yeni alayım dedim...
  4. KeplerB

Sistemim için parçalarda yardıma ihtiyacım var

herkese selamalr arkadaşlar yakın zamanda anakartım yandığı için bende anakart işlemci ve ram aldım ve ekran kartımı,sıvı soğutmamı,psu mu ve kasamı değişmek istiyorum sıvı soğutmam olmasına rağmen 100 dereceyi görüyor işlemcim bana kasa,sıvı soğutma ve psu önerebilir misiniz? anakart: MAG Z790...
  5. KeplerB

Asus Anakart 01 hatası ve ekran geç gelme sorunu

Elimde olan İşlemci ve ramler için bir anakart aldım kurulumu yaptım ve sorunsuz çalışıyor ancak bilgisayar açılırken 01 hata kodunda bir süre takılı kalıyor ve yaklaşık 7-8 saniye sonra görüntü verip boot yapmaya başlıyor parçalar; asus maximus hero vııı anakart i5 7600k 16gb ddr4 3200 xpg ram...
  6. KeplerB

CMC'de İşe Girmek Mantıklımı

Merhabalar Şuanda Mezunum üniversiteye Hazırlanıyorum 19 yaşındayım gündüzleri cmc de çalışmak akşamda ders çalışmak gibi bir planım var sizce mantıklı olumru en azından üniversiteye gidene kadar kazancım olur
  7. KeplerB

I5 7600k İşlemciye Uygun Anakart

İ5 7600K işlemcime uygun valorant oynatacak bir anakart arıyorum bütçe max 3000
  8. KeplerB

Yardım Tenda Modemde Port Açamıyorum!

Port Açmak İstediğimde Açamaıyorum Kontrol Ettiğimde Port Açık Gözükmüyor
  9. KeplerB

Yardım Razer Viper V2 pro Sorunu

Mouseden Oldukça Memnundum fakat son 2 gündür oyundayken veya değilken sürekli kopmalar yaşıyor bir türlü çözemedim sorunu yardımcı olaiblicek arkadaşlar varmı? 1732709059 uppp+++
  10. KeplerB

Instagram İnstagramdan Para Kazanma

Belirli Bir Kitleye Hitap Ettiğim Bir İnstagram Sayfam Var Aylık Ortalama 40-60M İzlenme Alıyorum. takipçi sayımda ideal bir durumda artık para kazanmak istiyorum ve bunu nasıl yapacağımı sponsor veya markalar ile işbirliğini nasıl yapacağımı bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa...
  11. KeplerB

Hangi Ekran Kartını Almalıyım ?

Yakın zamanda anakartım yandığı için anakart işlemci ve ram değiştim şimdi ise ekran kartı almayı düşünüyorum sizden ricam ekran kartı psu ve sıvı soğutma tavsiye edermisiniz not: 360mm lik bir sıvı soğutucu düşünüyorum ve 3 fanlı ekran kartı almak istiyorum ve şuanki kasam 3 fanlı parçalar için...
  12. KeplerB

Yardım I7 14700K düşük fps sorunu

Merhabalar yeni işlemci ve anakart aldım işlemci: i7 14700K anakart: Msi Mag Z790 Tomahawk fakat fps oyunlarda düşük performans alıyorum İntel application Optimization programında ise giremiyorum kritik bir sistem bileşeni eksik dior yardımcı olabilirmisiniz ?
  13. KeplerB

valorant için en ucuz tpm ve scure boot olan anakart

Valorantı açabilen tpm2.0 olan ve secure bootu olan en uygun anakart önerebilir misiniz? 1728676063 hit
  14. KeplerB

Yardım esonic h81jel ıntel tpm 2.0 ve secureboot

elimde esonic h81jel ıntel anakart lı bir bilgisayar var yeni aldım yan bilgisayar olarak ilk defa valoranta girdiğimde sorunsuz oynamıştım sabah kadar ancak bugün oyunu yeniden açtığımda secureboot ve tpm2.0 hatası aldım ne tpm nede secure boot bios menüsünde yok ne yapabilirim? win10...
  15. KeplerB

Snap Camera Efektler uygulanmıyor ??

Bi süre önce Snap Camera kullanıma kapatıldı. fakat bazı yöntemler ile kullanılabilioldu şimdi o yöntemleri yapmama rağmen hiçbir efekt yüzüme uygulanmıyor bunun çözümünü bilen arkadşalar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim
  16. KeplerB

1K bandında ucuza 1920x1080 monitör bulabilirmiyim

yan bilgisayar olarak bir bilgisayar aldım ve hdmi girişli 1920x1080 bi monitör aryıtorum bilen varmıdır
  17. KeplerB

Yardım Taşınabilir HDD Hatası

Diski Bilgisayara Taktığım Zaman Bu Hatayı Alıyorum Çok Araştırdım Fakat bir Çözümünü Bulamadım Yardımcı Olabilicek Varmı? 1718743232 .
  18. KeplerB

Yardım Ekran Kartımı Dikine Takabilirmiyim

Kasa Modelim Bu ; https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-gamepower-warcry-compact-3x-rgb-fan-650w-80-fiyati,1494035746.html Ve ekran katimda ; https://www.n11.com/urun/msi-amd-radeon-rx-580-armor-oc-8-gb-gddr5-256-bit-ekran-karti-304293?magaza=koyuncubilgisayar&gad_source=4 almak...
  19. KeplerB

60-70K arası Toplama Oyuncu Kasası Önerisi

Arkadaşlar Merhaba Nasip Olursa Bi Sistem Toplamayı Düşünüyorum.Bütçe(60-70) Bu Bütçeye Uygun Bişeyler yapabilirmiyiz yardım edermisiniz Not:Anakartı Asus İstemiyorum.Kasayı Dikdörtgen istemiyorum,bu şekil kare olursa daha iyi olur tıkla Şimdiden Teşekkürler :)
  20. KeplerB

Yardım Asus Dikine Takılan M2

Merhabalar; Asus Rog Maximus IX Code adlı anakartı kullanıyorum.Elimde Fazladan m2 olması sebebi ile anakartımda başka slot varmı die bakmak istedim ve görseldede görülen slotu buldum m2 yi taktım şuanlık bir sorun yok fakat ilerde bana sorun çıkarabilirmi? yardımcı olursanız sevinirim
Geri