Arama sonuçları: *

• Users: ProBruzeer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ProBruzeer

Kulaklık Önerisi Lazım

Selamlar. Gaming kulaklığımı yenileme kararı aldım ve Steelseries Nova Pro düşünüyorum. Diğer ekipmanlarım hatta eski kuaklığımda Steelseries olduğu için yeniden aynı yere yöneldim. Bütçem 17-18K civarı başka önerileriniz varsa açığım. Kablosuz olması benim için önemli.
  2. ProBruzeer

Yedek Anahtar Kayboldu

Araç 2021 model Mercedes W205 Coupe, başlıkta belirttiğim gibi yedek anahtar kayıp. Servisten yenisini almam mümkün mü illa dışarıdan mı bu işi çözebilirim?
  3. ProBruzeer

Yazlık Lastik Önerisi

Arabanın üzerindeki 255/35 R19 Pirelli lastikleri miladını doldurdu ve yazlık lastiklerle 4 lastiği de değiştireceğim. Tek seferlik ve uzun ömürlü bir harcama olacağından fiyat çok önemli değil, önerilerinize açığım.
  4. ProBruzeer

Havale limiti sorunu, soru açıklamada.

Dostlar selamlar, pazertesi 2M civarı bi araba ticaretim olacak ve ben alıcı tarafım. Hesabımda gerekli para var ancak bankanın 475K günlük işlem limiti var. Bu işi nasıl çözebilirim?
  5. ProBruzeer

Alfa Romeo Giulia alınır mı?

2020 model Sprint paket Giulia almayı düşünüyoruz, her ne kadar aile aracı olarak görsek dahi evde zaten hali hazırda 2 araba bulunduğundan %90 oranında kullanan ben olacağım arabayı. Kronik bir sorunu var mıdır? Bu fiyata daha iyi önerileriniz var mı?(BMW dışında, marka olarak gerçekten...
  6. ProBruzeer

Sportive sitesi güvenilir mi?

Selamlar, krampon alacağım ve 9.5K civarına aradığım modeli bu sitede buldum. Güvenilir midir?
  7. ProBruzeer

Soru Açıklamada, Dynamic Island ile ilgili

Bir Tweet attım ve tweet gittiğinden beri dynamic island böyle kaldı. Üzerine tıkladım, tweeti sildim, telefonu kapatıp açtım ama yok yani asla düzelmiyor. Çözümü nedir bilen var mı?
  8. ProBruzeer

Almanca’yı C1 seviyesine çıkarmak.

Selamlar, yurt dışında üniversite eğitimi için Almanca öğrenme lazım. Lisede maalesef Almanca eğitimi almadım ve Almanca hakkında herhangi bir bilgi birikimim yok. 0’dan C1 seviyesine çıkmam ne kadar sürer? Dil öğrenme süreci için de önerileriniz nelerdir?
  9. ProBruzeer

Bütçemi belirttim, öneri lazım.

Dostlar herkese iyi bayramlar öncelikle. Sevdiklerinizle beraber keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Olaya gelecek olursak da bütçe 24K, anneme bir telefon alacağım. Maksimum 24K bandına çıkabiliyorum lütfen üstüne şunu koy şunu al demeyin. Kendisi öğretmen dolayısıyla kamerayı vs. çok sık...
  10. ProBruzeer

Telefonumu ne kadar satabilirim?

Selamlar, yakında zamanda 15 Pro Max’e geçtiğim için eski telefonumu elden çıkarmayı düşünüyorum. Telefon 64GB iPhone 11 Pro Max. Pil sağlığı %91. Telefonun herhangi kırığı eziği vs. yok sadece ekranda ufak tefek kılcal çizikler var onlar da ışık altında dikkatli gözle bakıldığında anlaşılır...
  11. ProBruzeer

iOS 17.5.1 sürümüne geçmeli miyim?

Şu an 17.13.1 sürümündeyim. Bazı yerlerde 4.1 ve 5.1 sürümlerinde şarjın hızlı gittiğine ve telefonun ısındığına yönelik şeyler okudum. Güncelleyen arkadaşlar varsa 17.5.1 için durum nasıl? Sizce şu anki sürümde kalmalı mıyım yoksa 17.5.1’e güncellemeli miyim?
  12. ProBruzeer

Whatsappta yeni telefona mesajları aktarma.

iCloud’da yer olmadığı için iPhone 11 Pro Max’te yedekleme yapamıyorum. 15 Pro Max aldım ve Whatsapp mesajlarımı aktarmam lazım, nasıl yapabilirim?
  13. ProBruzeer

Amazon Amerika ödeme sorunu

Selamlar, Amazon Amerikadan sipariş verdim ve siparişimin onayına dair e-posta aldım hatta ürün siparişlerimde de gözüküyor ancak kartımdan ödeme alınmadı. Bir sorun mu var yoksa gümrükten geçtiğinde vs. mi ödemeyi alır?
  14. ProBruzeer

Ininal Steamde hala geçiyor mu?

İndirimde bir arkadaşıma hediye olarak RE4 almayı düşünüyorum ancak dolara geçtiği günden beri Steamden hiç alışveriş yapmadım. Ininal hala çalışıyor mu?
  15. ProBruzeer

Araba alacağım öneri lazım

Selamlar 2M gibi bir bütçe var elimizde. İkinci el olarak C200 mü önerirsiniz yoksa BMW 5 ya da 3 serisi mi?
  16. ProBruzeer

Gerekli Şartları Belirttim, Önerilerinizi Bekliyorum.

arkadaşlar bu tarz bir laptop piyasada var mı? eğer varsa linkini atarsanız sevinirim, araştırdım ancak ben bulamadım. şimdiden teşekkürler.
  17. ProBruzeer

Çözüldü✓ XBOX Contoller açılmıyor

Selamlar. Dün gece normal bir şekilde kapatıp uyuduğum XBOX Controller şu an kablosuz bir şekilde çalışmıyor. Açmak için XBOX logosuna basılı tutuyorum ışık yanıyor ancak basılı tutmayı bıraktığım an ışık sönüyor. Kablolu şekilde kullanırken bir sorun yok yine her şey normal. Sorunun belli bir...
  18. ProBruzeer

Steam Yaz İndirimleri Oyun Önerilerinizi Bekliyorum

Selamlar 1000TL civarında bir bütçem kaldı. Oyun önerilerinizi bekliyorum. Çoğu adı duyulmuş oyuna sahibim (RDR2 vs.) ancak tüm önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  19. ProBruzeer

LoLde dil değiştirmek ban sebebi mi?

Arkadaşlar soru başlıkta. Oyunu İngilizce yapmak istiyorum ancka kodlarla hafif oynayacağım için ban riski teşkil etmesinden korkuyorum. Yapan var mı?
  20. ProBruzeer

Kalan günlerde Apotemi TYT denemeleri çözülmeli mi?

Selamlar, kalan günlerde Apoteminin üçlü TYT denemeleri çözülür mü? Moral bozucu olur mu? 3D’nin son denemesinde TYT 107,75 AYT 72 geldi. Zorlukları yakındır diye düşünüyorum ancak çözenlerden fikir almak isterim.
Geri