Arama sonuçları: *

1. O

Görev Yöneticisinde Başlangıçta 'Revolt' adlı uygulama var Virüs olabilir mi

Revolt'un türkçe meali isyan demekmiş yüksek ihtimal virüs nasıl silerim?
  2. O

Windows Güvenliği Bana BT Hatası Veriyor Acil Yardım Lazım

1727621777 Tarama yaptığımda bana bu hatayı veriyor neden?
  3. O

Anakartıma driver indiricem

Ben Gigabyte ana kartıma driver yükleyecektim hatta yüükledim ama 2 site var biri bu google bune güvenli değil diyor: http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/b450m_k/support#support-dl güvenli dediği sitede bu: https://www.gigabyte.com/tr/Motherboard/B450M-K-rev-10/support#support-dl-bios...
  4. O

EA BAN İTİRAZI NASIL YAPILIR?

Arkadaşlar ben EA Sports dan sebepsizce ban yemişim peki nasıl itiraz edebilirim
  5. O

FC 24 HESAP BİLGİSİ ALINAMADI HATASI

Ben FC 24 indireli 2 3 saat oldu 1 maç ultimate teamda online maç attım ama sonra oyundan çıkıp tekrar girdiğimde bu sorunla karşılaştım ne yapmalıyım???????? dw
  6. O

LOGİTECHG 102 Mİ YOKSA 203 MÜ

ARKADAŞLAR LOGİTECH G 102 MİYOKSA 203 MÜ ALINIR MI YADA ALINMAZ MI YADA SİZİN BAŞKA TAVSİYELERİNİZ VAR MI
  7. O

Çözüldü✓ Ekran kartından kaynaklı görüntüm donuyor ve hiç bir şey yapamıyorum

Ben yanlışlıkla ekran kartıma full güç verdim mghz fan falan hepsini fulledim sonra bilgisayarım dondu kapatıp açsamda şifre girdikten 2 saniye sonra gine donuyor ve hiç bir şey yapamıyorum kasa tuşundan bile kapan mıyor bilgisayar güç tuşundan kapatıyorum ekran kartını nasıl eski haline...
  8. O

Çözüldü✓ ekran kartı fanı çalışmıyor

Merhabalar ben şimdi yeni bir bilgisayar aldım ama ekran kartı fanları çalışmıyor fanların çalışması için MSİ'ın bir uygulamasını indirdim ve oradan bilgisayarı her açtığımda ekran kartının fanını açmam gerekiyor benim bildiğim bilgisayarı açtığımda otomatik çalışması gerekiyor ama benim ki...
  9. O

Amd Ryzen 5600 işlemcisine soğutucu önerisi

Merhabalar öncelikle, Ben ryzen 5 5600 rtx 3060 12 gb b450 mk lı yeni bir sistem aldım ama işlemcim çok ısınıyor bana çok pahalı olmayan kaliteli fiyat performans bir soğutucu önerebilir misiniz ben pek anlamıyorumda o işlerden
Geri