Arama sonuçları: *

• Users: Moren
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Moren

Sistemim ne kadar eder?

Selamün aleyküm. İşlemci Rayzen 5600g rx 6650xt 32GB RAM Kasa çöp(alacak kişi değiştirmesi gerek.) Mönitor Excalibur 24inç filan 200hrz (Mötitor olarak ve olmayarak fiyat söylerseniz sevirim.) Artı olarak eski bir 70hrz Mönitor hediye 27 inç. Fatura garanti yok. Bu kadar. Şimdiden Elinize sağlık.
  2. Moren

HP Laptop Güzel mi? bütçe 42k

https://www.trendyol.com/hp/victus-intel-core-i5-14500hx-16gb-512gb-ssd-rtx4060-120w-16-1-144hz-ips-dos-gaming-laptop-9j276ea-p-818367974?boutiqueId=681310&merchantId=968&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&utm_source=share&utm_medium=product_free&adjust_adgroup=185337027&utm_...
  3. Moren

40K laptop önerebilir misiniz?

Selamün aleyküm. Max 40K bir Laptop önerebilir misiniz? 41 değil tam 40. Oyun oynamak için ve Unity kullanmak için istiyorum. Şimdiden elinize sağlık.
  4. Moren

Bu laptopu kesinlikle almalıyım di mi?

https://www.itopya.com/msi-thin-a15-b7ve-076xtr-amd-ryzen-5-7535hs-16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx4050-6gb-156-full-hd-144hz-free_u25369?_sgm_campaign=scn_ccb7d464ea000&_sgm_source=25369&_sgm_action=click
  5. Moren

35K-40K arası Laptop önerisi

Selamün aleyküm. Bir arkadaşım için Laptop önerebilir misiniz? Max bütçe 40K Şimdiden teşekkür ederim.
  6. Moren

Elden Ring kale bossunu yenemedim.

Selamün aleyküm arkadaşlar. Elden ringe yeni başladım. Kaledeki bossu bir türlü yenemedim. Seviyem 18 hatta büyü ile beraber girdim. Yanına da Kürt ruhlarını çağırdım gene olmadı. Acaba seçtiğim sınıf güçsüz olabilir mi? Serseri
  7. Moren

Prototype 2 de hata alıyorum.

selamün aleyküm. Bu hatayı alıyorum ve oyundan atıyor. Oyun orjinal, korsan değil.
  8. Moren

Yardım Mousumun üstüne su döküldü.

Arkadaşlar mousumun üstünde soğuk çay döküldü. Bende kullanmaya devam ettim ve bir süre sonra mouse gitti. Şimdi kurutmaya bıraksam tekrar çalışırmı yoksa bozuldu mu?
  9. Moren

Bir monitöru PC çevirmek istiyorum.

Selamün aleyküm. 1 tane fazladan Monitörum var TV'ye çevirmek için neler lazım.
  10. Moren

Bu PC ne kadar eder monitör dahil

Selamün aleyküm bu PC ne kadar eder.
  11. Moren

Bu ne anlama geliyor?

12. Moren

Bilgisayarım da ekran gelmiyor.

Selamün aleyküm arkadaşlar. PC çalışıyor ama ekran gelmiyor. Monitor ve kabloları da kontrol ettim olmadı.
  13. Moren

arkadaşlar bu kulaklık nasıl?

https://www.hepsiburada.com/gamepower-medusa-siyah-7-1-rainbow-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000S2Y17?magaza=ALBEDO güzel değilse öneriye açığım.
  14. Moren

Çoklu akım korumalı priz önerisi

Arkadaşlar akım korumalı priz önerebilir misiniz? Fıyatı düşük olursa iyi olur
  15. Moren

500,600tl’ye kulaklaklık önerisi

Selamün aleyküm arkadaşlar bütçem düşük önerebileceğiniz bir kulaklık var mı?
  16. Moren

iPhone sessiz moddan çıkamiyom

Selamün aleyküm. Yukarıda belirttiğim gibi sessiz moddan çıkamiyom.
  17. Moren

Web site kuruluş tarihi öğrenmek istiyrum.

Selamün Aleyküm. Bir web sitenin ne zaman kurulduğunu oğrenmek istiyorum. whois.icann.org diye bir site var ne kadar güvenilir? Veya sizin öneriniz var mı_?
  18. Moren

Once Human yaması var mı?

Arkadaşlar Once Humanın yaması var mı? bir tane siteden buldum ama yamayı yapamadım.
  19. Moren

Donanımarşivi forumda reklamları Google veriyor doğru mü?

Arkadaşlar donanım forma ne zaman görsem her zaman bı tane reklam geliyor. Onu nasıl engelleyecem. Reklamın üzerinde reklamı uygunsuz işaretlemek istiyom o da çıkmiyor.
Geri