Arama sonuçları: *

• Users: callmegoat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. callmegoat

15 Metre ethernet kablosu onerisi

Salondan odama cekecegim, kapidan gececegi icin saglam olsa cok iyi olur. Butce 130 TL.
  2. callmegoat

6700 XT sistem onerisi

Hazir veya parca parca. Butce 18000 civari zorlayacagim.
  3. callmegoat

Steam sepetim nasil?

Sorum baslikta.
  4. callmegoat

Arctis 9'u nasil garantiye gonderirim?

Selamlar. Steelseries Arctis 9 almistim birkac ay once N11'den simdi ise "PAIRING DEVICE FAILED" diye bir hata aliyorum ve hicbir sekilde cozemiyorum o yuzden garantiye gondermek istiyorum. Fakat urunu satin aldigim magazayi hatirlamiyorum ve aldigim zamanda N11 hesabim yoktu. Yardim.
  5. callmegoat

RX 5500 XT sistem Marvel's Spider Man'i kac fps oynatir?

Dostlar RX 5500 XT 8G ve R3 3100'den olusan bir sistemim var. Spider Man'i PS4'de 30 FPS bitirmistim birde burada denemek istiyorum da 60 FPS oynayabilir miyim bu sistem ile? 16gb 3000mhz RAM'lere sahibim.
  6. callmegoat

Steelseries Arctis 9 "PAIRING DEVICE FAILED" hatasi

Arkadas her şeyi denedim, PC'yi yeniden baslattim, SteelSeries GG'yi kapatip açtım, kulaklık uzerinde ki restart tusundan restart attim ama yok, cozulmuyor. Kafayi yiyecegim. Cozen varsa n'olursun yardimci olsun. Ayrica resimde de gordugunuz gibi yazilim guncel degil gibi. Ama SS GG'yi silip...
  7. callmegoat

Fenerbahce intihar ettirmeye calisiyor olmali.

Arkadaslar canim aciyor. 1-1 ve ben artik Fenerbahce ya yazamiyorum arkadaslar. Birseyler soyleyin. Istanbulspor maci sonrasi bir konu daha acmistim, suan o gunden farksizim. Ne yapmaliyim,canim aciyor.
  8. callmegoat

CSGO skinlerde yesillik sorunu

Skinleri inceledigim zamanlar ufak yesillikler oldugunu goruyorum, cozumu var midir?
  9. callmegoat

Aciklamada ki profil fotografini atar misiniz?

Dostlar bir profil fotografim vardi eskiden, simdi yine kullanmak istiyorum Steam hesabimda. Boyle ates icinde kirmizi minik bir karakter vardi ve cok tatliydi.
  10. callmegoat

Fenercell oncelikli satis tek seferlik mi?

Arkadaslar selamlar. Ben hic maca gitmedim ve birkac gun icerisinde de Passo vizemi yenileyecegim. Anneme de siparis verdim beraber FB - TS macina gidecegiz ancak soyle birsey var. Ben Fenercell kullanarak oncelikli bilet alabiliyorum ama annem Turkcell kullaniyor. Yani Fenercell oncelikli...
  11. callmegoat

Ted Mosby'nin kiz arkadasinin bagcigini bagladigi gorsel hangi bolumde?

Selamlar, performans odevimde kullanmam gereken bir gorsele ihtiyacim var. Ted'in (HIMYM) kiz arkadasinin ayakkabisinin bagcigini bagladigi bir sahne vardi, bana o gorsel lazim suan da. Bulabilirseniz atarsaniz cok sevinirim.
  12. callmegoat

RX 5500 XT sistem ne kadara satilir?

Dostlar PC parcalari su sekilde : -MSI Gaming X RX 5500 XT 8GB -R3 3100 -Corsair Vengeance 8x2 16gb 3000mhz RAM -SanDisk 480gb NVME M2 SSD -B450M S2H -Corsair CV550 PSU Ne kadara satabilirim? Uzerine de PS4'u satip yeni bir PC toplamak istiyorum.
  13. callmegoat

Kayip hesabimin numarasini nasil degisirim?

Kayip olan Google hesabima giris yapabildim, fakat numara degismek istedigim zaman eski numarama kod gonderiliyor, kullanmadigim icinde o numarayi, kodu giremiyorum. Diger secenekler kisminda da alternatif hesabim var fakat onaylamamisim, bu yuzden orada o hesap cikmiyor? Bu kayip olan...
  14. callmegoat

Fenerbahce bana aci cektiriyor ne yapmaliyim

Uzun aradan sonra az once hungur hungur agladim, yazarken gozlerimi siliyorum ve canim aciyor. Sigara gibi, birakamiyorum Fenerbahce'yi. Tavsiye vermesenizde olur bir iki birsey yazarsaniz bile yeter kafa dagitmak istiyorum, elim ayagim titriyor.
  15. callmegoat

Gang 8.0 kaykay vs. Powell Peralta 7.0 kaykay

Butcem bu ikisine yetiyor, yeni baslayacagim ama ogrenip hareket de yapabilecegim birsey istiyorum. Kilom 68 - 69 civari. Gang 8.0 hareket icin 60'a kadar destekliyormus sanirim. Hangisini onerirsiniz?
Geri