Arama sonuçları: *

• Users: romanneud
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Yardım Thermalright Peerless Assassin 120 SE sıcaklık

Merhaba iyi hafta sonları bugün yeni aldığım başlıktaki soğutucunun montajını yaptım bir oyunda denedim ama sıcaklık değerlerini sormak istedim.The divisionda 58 60 derecelerde seyretti oyun boyunca normal midir sıcaklık değerleri yoksa takarken yanlış herhangi bir şey yapmış olabilir miyim...
  2. R

Yardım Wraith max alınır mı

Ryzen 5 5600 işlemcim var 400 TL'ye wraith Max buldum sizce alınır mı yoksa kesinlikle kule tipi soğutucu mu almalıyım aradaki farka değer mi Şimdiden teşekkür ederim
  3. R

Yardım Bu fiyata bu ssd alınır mı

Fırsat: Crucial P2 500GB SSD m.2 NVMe PCIe CT500P2SSD8 https://amzn.eu/d/3uXsrK1 Bu fiyata alınır mı arkadaşlar anakartıma 2.ssd olarak takmayı düşünüyorum
  4. R

Yardım psuda boşta kalan kablolar

görsellerini yükledim ilk defa kasa montajı yapıyorum birçok videodan baktım fakat alttaki görseldeki kablolar boşta kaldı onlar nereye takılmalı ve usb 3.0 kablosu mavi olan kablo anakarttaki usb 3 ile uyuşmuyor ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler
  5. R

Yardım PNY CS1030 500GB 547,32TL'ye Alınır Mı?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08M25YBY3/ref=ewc_pr_img_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1 bu fiyata bu ssd alınır mı 547tl gözüküyor prime'a özel
  6. R

Yardım amazondan aldığım msi rx 6500xt

Arkadaşlar amazondan uygun fiyata başlıktaki ekran kartını aldım ürünün satıcısı da amazondu msi marka geldiğinde antistatik poşet kutunun içindeydi fakat ekran kartı onun içinde değildi poşet ekran kartının üstündeydi sistemi de yavaş yavaş topladığım için bunu deneyebilecek bir bilgisayarım...
  7. R

msı rx6500 xt ekran kartı ve ryzen 5600 işlemci yanına anakart ne almalıyım

iyi forumlar arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi parçalarım bu şekilde 2 anakart arasında kaldım biri msi b550m pro vdh wifi diğeri ise asus prime b550m a. Wifi özelliğinden dolayı msi olana daha yakınım ama önerilere de açığım şimdiden teşekkür ederim.
Geri