Arama sonuçları: *

1. thebur4kkk_

MCHOSE Ace 68 alınır mı??

MCHOSE Ace 68 modelini önerdi bir arkadaş fiyati 2500 tl incelemesini sesini vs. bulamadım sizce alınır mı??
  2. thebur4kkk_

2500 TL %60/%75/TKL klavye önerisi

Bütçe 2500 TL(değecekse bütçe aşılabilir), oyun ve yazma hisside güzel olan, çok sesli olmayan, %75 /TKL/%60 klavye önerir misiniz?
  3. thebur4kkk_

Poco X3 Pro Yeniden Başlıyor

Resimde görüldüğü gibi play storede gezerken birden bu ekrani verip kapaniyor, kapatma tusuna basili tutunca aciliyor sorunun kaynagini bilen varmi? (cihazdan magisk ve twrpyi yeni kaldirdim)
  4. thebur4kkk_

A520M-A PRO'ya ekstra olarak depolama için ne takabilirim?

Başlıktada anlayacağınız gibi depolamayı yükseltmek istiyorum fakat ne alabileceğimi bilmiyorum suanda msi spatium m371 500gb m2 ssd var 1tb veya 500gb ne alsam takabilirim? bütçeyi aşmaya değerse az olmak şartıyla aşabiliriz.
  5. thebur4kkk_

Öneri Corsair Katar Pro yerine alinabilecek mouse

Aklımda glorius model d var 1 ay sonra alacağım bütçem hiç belirli değil yani 1 ay sonra glorius model d 2 pro bile alabilirim belkide burda sormak istediğim corsair katar pro yerine ya glorius model d yada d 2 pro alınır mı?.
  6. thebur4kkk_

Pc Toplama 17 bin

böyle bir şey topladım değiştirmemi önerdiğiniz şeyler varmıdır (trendyoldan alabiliyorum sadece) 17.000 tlyi çok olmadığı sürece geçebilir
  7. thebur4kkk_

Technopatı Kötü Buluyorum, Sizce?

Technopattan Yazım yanlışı yüzünden ban yedim aşırı saçma geldi sinirlendim Donanım Arşivi Hem Aktiflik Olsun Hemde Kurallar Olsun Çok Daha iyi Bence Görüşleriniz?
  8. thebur4kkk_

Çözüldü✓ Apu Sistem Ryzen 5 5600G değerlendirme

Goodram 8 GB DDR4 3600 MHz CL18 Ram x2, MLD M300 500GB 3300MB-3100MB/s NVMe M.2 Ssd, Rush Pizzazz 750 W Psu, Aerocool CS-107 Micro ATX Kasa, Asus Prime B450M-K II Anakart, AMD Ryzen 5 5600G işlemci, 1-Sistemdeki Parçalar Uyumlumudur ? 2-Sonradan rx6500xt veya rx6600 ekran kartı eklesem bi...
Geri