Arama sonuçları: *

• Users: sweyz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

207 1.6 thp gt 100 binde trameri yok bu araba alınır mı?

bu araba orjınal km arabada çok sorun yaşarmıyım duzenlı her ay bakım yaptıran biriyim yardımcı olurmusunuz 207 2008 model
  2. S

4060 i5 12600 kf h610m ddr5 ile erkan kartı takası

elimde gigbyte 4060 windowsforce i5 12600 kf h610-m anakart var bunları yuksek bır ekran kartı ıle takaslamak ıstıyorum nerden nasıl yapabılırım üstüne bıraz parada ekleyebılırım
  3. S

İŞ İÇİN TABLET ÖNERİSİ

çalıştığım şirket için bir tablet almam gerekiyor fiyat bandı yok ama çok yüksek olmazsa iyi olur android olması gerekiyor önerebilceğiniz tabletler varsa atarmısınız
  4. S

Razer stream controller 7000 TL'ye alınır mı? elgatolara göre fiyatı çok iyi

razer stream controller alınır mı? kullanan varmı aranıza veya bilgi sahibi olan
  5. S

Yardım Ryzen 7 9800x3d ovecloock performansı bronz silver gold platinum

Merhaba ryzen 7 9800x3d işlemci aldım anakartım msi pro x870-p ekran gartım 4060 32 gb ddr5 5200 mhz ramim var ve amd işlemcilerde silikon iyiliği için bir sınıflandırma varmış bronz gold diye ve ben bunu nasıl anlarım nasıl test edebilirim yardımcı olarbilirmisiniz sıvı soğutucumda var skadi...
  6. S

Monster biostan dgpu açtım ekran gelmiyor

Dgpu yu açtıktan sonra PC aciliyor ama ekrana hiç birsey gelmiyor
  7. S

10 k ya oyuncu monitoru

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g2524h-25-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,318068830.html https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g4-ls25bg400euxuf-25-1ms-240hz-fhd-hdr10-ips-g-sync-gaming-fiyati,2115942778.html hangi monitoru almalıyım yardım edin lutfen
  8. S

20 bin tl laptop önerisi

20 bin tl laptop önerisi
  9. S

get mobilden iphone 11 pro max 64 gb

get mobilden iphone 11 pro max 64 gb aldım ama kotu bır telefon gelmsınden korkuyorum
  10. S

csgo bıcak itemi satıcam eft iptalı ile ilgili soru

csgo da bir bıcak satıcam ve satıcı bana parayı atıcak eft ile para m hesaba gectikten sonra parayı gerı alabılırmı?
  11. S

lens alıcamda futbol için senelık almak ısıtyorum onerısı olan varmıdır?

lens alıcamda futbol için senelık almak ısıtyorum onerısı olan varmıdır?
  12. S

max 1500 tl mouse önerisi

sizce DARMOSHARK M3 Kablosuz mu alayım Asus ROG Gladius III Wireless mi alayım GLORIOUS Model D Wirless mi alayım
Geri