Arama sonuçları: *

• Users: kiche71
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kiche71

PC setup için RGB bluetooth aydınlatma tavsiyesi ?

Masama yerleştirmek için rgb bluetooth ile kontrol edilebilen aydınlatma ürünü arıyorum. Şerit led olmasını istemiyorum, bir kere yapıştırınca sonra çıkarmak vs gerekince ortalık karışıyor. Tavsiyesi olan var mıdır, Goove vs ürünleri nasıldır, ya da muadili var mıdır?
  2. kiche71

Aromatik Parfüm Önerisi

Çok parfüm veya kokulardan anlayan biri değilim. Tatlı ,meyve kokusu tarzı bir şeyler kullanmıştı bir arkadaşım . Çok hoşuma gitmişti. O tarz bildiğiniz veya tavsiye edeceğiniz erkek kokusu var mıdır?
  3. kiche71

PATRIOT BURST SATA SSD DENEYİMİ OLAN VAR MI

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-patriot-burst-elite-sata-3-960-gb-2-5-inc-6-35-cm-fiyati,1349368824.html Anakartımda boş m2 slotu olmadığı için soruyorum, uzun süre oyun için kullananınz var mıdır, performansı nasıldır?
  4. kiche71

PATRIOT BURST SATA SSD DENEYİMİ OLAN VAR MI

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-patriot-burst-elite-sata-3-960-gb-2-5-inc-6-35-cm-fiyati,1349368824.html Anakartımda boş m2 slotu olmadığı için soruyorum, uzun süre oyun için kullananınz var mıdır, performansı nasıldır?
  5. kiche71

Forza 4 Steam 1 aydan sonra ısrarla açılmıyor

1 ay öncesine kadar kaymak gibi oynuyordum mereti. dün bi gireyim dedim , yok. ilk baştaki küçük dikdörtgen ekran geliyor, sonra o ekran gidiyor fln açılmıyor. bir sürü kişinin başına gelmiş geçmişte de çözümü fln da bulamadım. bu aralar fln başına gelen var mıdır. 1 ay önce hiçbir şey yoktu.
  6. kiche71

FPS kitliyorum fakat drop giriyor

Merhabalr dostlar. ETS örneğinde mesela fps cap olmadan 140 fps alabiliyorum. Sonra fpsi 90a sabitleyince mesela durduk yere 89- 88 lere anlık düşüşler oluyor. Bu neden olur veya engellemenin bir yolu var mıdır?
  7. kiche71

American Truck Simülatör oynayan var mı?

ATS ye girişmeyi düşünüyomda, hangi dlcler alınmalı acaba?
  8. kiche71

AI Voice cover için discord sunucu tavsiyesi

Güzel kaliteli sunucu tavsiyeniz var mıdır?
  9. kiche71

Yardım Valorant çok düşük cpu kullanımı

Merhabalar, sistemim i5 12400f rx 6750 xt. valoda hem full ayarlarda hem de düşük ayarlarda 260 fps civarı alıyorum. gpu %30 seviyelerinde gezerken cpu en fazla %3ü görüyor . nasıl çözebilirim bu durumu.
  10. kiche71

Rocket Leauge Düşük GPU kullanımı

Merhabalar, 6750 xt kartım var. rocket leauge de oyunda cpu %5 gpu is %70 ile çalışıyor . bu normal midir. normal değilse nedeni ne olabilir.
  11. kiche71

1080p için 27" inç nasıl olur

Çoğu zaman hikayeli oyunlar oynadığımdan dolayı 27" bir monitör almayı düşünüyorum. 2k alacak da bütçem yok doğrusu, bu boyutta 1080p de pikseller rahatsız eder mi? Tecrübe etmiş arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim. Yoksa 24"de mi kalayım?
  12. kiche71

Yardım Rampage psu tavsiye, sertifika gerçek mi

Arkadaşlar, hazır bir sistemle beraber 750W rampage psum var şu an, kart 6750 xt. Elimde olsa değiştirmek tabi en iyisi fakat maddi olarak şu an ne yazık ki mümkün değil. Psu fiyatları da uçmuş gitmiş. şu linkde psunun sertifikası ile ilgili resmi bilgi var...
  13. kiche71

🔥İndirim İTOPYA 17K SİSTEM | MSI GeForce RTX 3060 Ti VENTUS 3X 8GD6X

https://www.itopya.com/afk-threeintel-core-i5-12400fmsi-geforce-rtx-3060-ti-ventus-3x-8gd6x-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m_h23185 17k sadece ekran kartının fiyatı,3 fanlı msi gddr6x çok iyi cidden. Alacak arkadaşlar için çok iyi bir hazır sistem bence. İşlemci de i5 12400f zaten, her türlü iş...
  14. kiche71

Ekran kartlarında bit ve mhz değeri

Bu iki terim tam olarak neyi ifade ediyor kartlarda, ayrıca hangisinin daha fazla olması daha iyi?
  15. kiche71

Ekran kartı fiyatları sizce trde ne olur?

Analizleri alalım.
  16. kiche71

Rönesans Dönemi Kitap Önerisi

Rönesans dönemini şöyle güzel, akıcı ve anlaşılabilir bir dille anlatan kitap arıyorum. Yerli-yabancı farketmez ama bilgilendirici ve tarafsız olması önemli tabi. Bu konuda bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
  17. kiche71

3060 ti 8GB GDDR6X vs RX 6700 XT 12 GB

İki tane hazır sistem gözüme kestirdim. Ekran kartları hariç tüm bileşenler aynı. RTX li sistem 500tl daha pahalı. Şimdi sorum şu, 6700xt de wattman hatası fln kaldı mı acaba? Çünkü hem performans hem de vram avantajı var, 6700xt tercih etmek istiyorum doğrusu. Bilgisi olan varsa yardım...
Geri