Arama sonuçları: *

1. donanımsal merak

M2 SSD hakkında bilgi

cihazım msi ürünün stok ssd m2 ve bir adet boş sata yuvası var merakım şu şuan kullandığım ssd İntel vmd yi destekliyor mu veya pini ne yükseltmek istesem ne ile yükseltebilirim şuan kullandığım ssd marka modeli bu: Phison 512GB ESO512GHLCA1-21C-2MS yardımcı olursanız sevinirim(Vmd yi açmak...
  2. donanımsal merak

Kargo Süresi Hakkında Soru

Bir kaç gündür bu şekilde ve ilerleme kaydetmiyor sizce ne kadar sürede kargo elime ulaşır
  3. donanımsal merak

1500-2000 TL mouse önerisi

Ortalama 1.500-2000 TL bir bütçe ile bir mouse arayışına girdim ve MSI Versa 300 Elite almayı düşünüyorum bu bütçe ile başka hangi mouse alınabilir?
  4. donanımsal merak

Everest SM G14 DUSK MI YOKSA EVEREST LUMOS MU

ÜRÜN LİNKLERİ BUNLAR SM G14 DUSK: https://www.trendyol.com/everest/sm-g14-dusk-usb-siyah-1600-7200-dpi-rgb-ledli-gaming-oyuncu-mouse-p-137885491?boutiqueId=61&merchantId=117256 LUMOS...
  5. donanımsal merak

deneyap mini rfıd kart sorunu

deneyap mini kartı ile rc522 kartı kullanarak bir proje yapıyordum fakat rc522 kartı okumuyor işin garip yanı arduino uno ile çalışıyor büyük ihtimalle hata kodda sizce hata nedir kod burada: #include <SPI.h> #include <MFRC522.h> #define RED LEDR #define BLUE LEDB #define GREEN LEDG #define...
  6. donanımsal merak

Arama simgesi nasıl eski haline döner

arama çubuğunu eski haline çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim
  7. donanımsal merak

Windows 11 e geçilmeli mi

yakın bir zamanda laptopa format atacağım sizce windows11 mi yoksa 10 mu kurulmalı
  8. donanımsal merak

Hangi windows sürümünü kurmalıyım

i7 720QM 4 GB RAM Kingston ssd var elimdeki cihazın donanımları bunlar sizce hangi windows sürümünü kurmalıyım win 8.1 mi win 10 mu
  9. donanımsal merak

Laptop Soğutucu Önerisi

Laptop soğutucusu almayı düşünüyorum fakat aklımda tam bir model yok. Hem çok iyi performans veren hemde fiyatı çok fazla olamayan bir fiyat performans ürünü arıyorum önerebilir misiniz.
  10. donanımsal merak

LAPTOP GARİP DAVRANIYOR

Laptopum bir kaç gün önce windows açıldıktan birkaç dakika sonra siyah ekran veriyordu veya yeniden başlıyordu bende laptopu windows içerisinden sıfırladım sonra daha siyah ekran yemedim fakat bilgisayarda ağır bir program açmadığıma rağmen laptop ısınmaya başlıyor ve fan açıyor sizce nedeni ne...
  11. donanımsal merak

PYTHON import error

pythondaki bu hatayı bir türlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirim
  12. donanımsal merak

Huawei bootloader kilidi açma

cihazım P8 lite 2017 PRA-LX1 ücretsiz bir bootloader için ücretsiz kilit açma yöntemi arıyorum fakat bulamadım bunu nasıl çözebilirim
  13. donanımsal merak

Laptop Tek Slotta mı 8 gb ram Desekliyor Çift Slotta mı

Benim laptobum maksimum 8 gb ram destekliyor fakat ben bu laptoba tek slota 8 gb ram takmak istiyorum takabilirmiyim
Geri