Arama sonuçları: *

• Users: NOAX0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

PC açılmıyor sarı ışık yanıp sönüyor

Herkese merhabalar hali hazırda kullandığım bilgisayar açılmıyor anakart üzerinde sarı ışık yanıp sönüyor yardımlarınıza ihtiyacım var Anakart: asus prime b550 mk Ekran kartı: asus prime 3060 12gb İşlemci: amd ryzen 5600x Ram: corsair vengeance rs 16 gb Kasa: deepcool cg540
  2. N

Anakart sarı ışık yanıp sönüyor PC açılmıyor

Herkese merhaba bilgisayarin power tuşuna bastığım zaman PC açılmıyor anakart üzerinde sarı ışık yanıyor sönüyor Kasa : deepcool cg 540 + 650w 80+ psu Anakart: asus prime b550mk İşlemci: amd ryzen 5600x Ekran kartı: nvidia asus 3060 oc 12gb Ram: corsair vengeance rs 16 Gb tek kanal
  3. N

Anakartta Sarı Işık Yanıyor Sönüyor PC Açılmıyor

Herkese merhaba bilgisayarin power tuşuna bastığım zaman PC açılmıyor anakart üzerinde sarı ışık yanıyor sönüyor Kasa : deepcool cg 540 + 650w 80+ psu Anakart: asus prime b550mk İşlemci: amd ryzen 5600x Ekran kartı: nvidia asus 3060 oc 12gb Ram: corsair vengeance rs 16 Gb tek kanal
  4. N

Çözüldü✓ Bilgisayar Açılmıyor ve Sarı Işık Yanıp Sönüyor

Arkadaşlar merhaba bilgisayarın power tuşuna bastığım zaman açılmıyor ve anakart üzerinde sarı ışık yanıp sönüyor bu bir arıza mı yoksa kısa devre mi var
  5. N

Çözüldü✓ Deep Cool CG540 ATX Kasa ön tozluk filtresi

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1-2 gün önce kasamın ''ön fan toz filtresini'' temizlerken sıcağa maruz kaldı büküldü ve yırtıldı birazcık araştırma yaptım ama uygun fan filtresi bulamadım o yüzden sizden yardım almak istedim. kasa modeli: Deep Cool CG540 ATX Toz Filtresi ölçüleri: 240mm x 160mm...
Geri