Arama sonuçları: *

• Users: exceltr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Mavi Ekran Ekran kartına yük binince pc res atması

Arkadaşlar merhaba sistemimde hiç bir problem yoktu bugün photshopta uğraşırken yeni bir eklenti indirmiştim rötuş için açtığımda pc kendini yeniden başlattı sonra ben de kaldırdım eklentiyi normal photoshopta takılırkende kendini reslemeye başladı Furmark testine giriyorum teste başla derken...
  2. E

Render alirken pc kapanması

Merhabalar sistemim amd ryzen 5 7600x anakart asus x670p wifi evga 3080 nvidia ekran karti 4x 8gb fury 32gbram PSU : thermaltake litepower 650w Arkadaşlar render alirken pc kapaniyor sicaklik değerlerine bakmadim ama psudan kaynaklanabilir diye düşünüyorum 1000w PSU önerilerinize açığım Bir...
  3. E

Güvenlik kamerası önerisi

Merhaba arkadaşlar dükkanıma 3 adet kamera takmak istiyorum 2 dış cephe ve 1 içerisi için kullandığınız ya da tavsiye ettiğiniz varsa önerilerinize açığım bütçe 2000 TL diye düşünüyorum ama çıkabilirim biraz daha şimdiden teşekkürler
  4. E

Çözüldü✓ 3 monitör arasında kaldım

merhaba arkadaşlar 3 monitör arasında kaldım ekran kartım rtx 3050 27 inç almak istiyorum bu 3 monitör arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim hepsi ips 27 inç 1 ms 165 hz & gsync yada uyumlular e böyle olunca geriye en fiyatı uygunu almak kalıyor sizce hangisini almalıyım gözden kaçırdığım...
  5. E

GIGABYTE 23.8" G24F-2 monitör alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar monitörden çok anlamıyorum ama siteye girince dikkatimi çekti nerdeyse 1klık indirim söz konusu sizce bu monitör alınır mı + - leri neler https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
Geri