Arama sonuçları: *

1. Gendarmerie

Yardım iPad Air 5 Wi Fi Cellular vs iPad Air 4 Wi Fi Cellular

Merhabalar herkese… iPad almaya karar verdim ama hangisini alayım bilemedim. Aklımda başlıkta da olduğu gibi Air 5 ve Air 4 var. Fakat arasında puan olarak çok farkın olduğunu gördüm. İkisine de SIM kart takılıyor. Air 5 5G desteği var ama Air 4 ün ise 4.5G desteği var.Sizce hangisini almalıyım...
  2. Gendarmerie

Yardım Hangi ekran kartı alsam Darboğaz olmaz?

ANAKART: MSI A320M A Pro İŞLEMCİ: Ryzen 3 3200G 3.60 Ghz RAM: Gskill 8 GB DDR4 3000 MHz PSU: 500 Watt “ DARBOĞAZ YAPMAYAN” 2. El bir ekran kartı takviye yapmak istiyorum. Çok araştırdım RX 570 ve 580 darboğaz yaparmış bu işlemci ile. Hangi ekran kartını alsam darboğaz yapmaz...
  3. Gendarmerie

Çözüldü✓ BİOS’da Flash Bellek Görünmüyor.

Asus Tuf Gaming F15 laptop aldım fakat bir türlü işletim sistemi kuramadım. Tüm indirip flash a yazdırdığım işletim sistemleri Uefi idi. Laptop açılırken Esc ile Boot menüye giriyorum ve Enter Setup çıkıyor. Normalde Sandisk çıkması lazım. (Not: Flash bellekler hem 2.0 ile hemde 3.2 Gen 1 ile...
  4. Gendarmerie

Öneri Oyuncu Laptop Önerisi

Herkese selamlar. 16.000 bütçem var ve RTX 3050 laptop alacağım. Aklımda ki ağır basan markalar Lenovo Dell Asus. Önceliğim Biosun UEFİ olması. O da sadece Lenovo Ve Asus da UEFİ bios var. Legacy Bios ile uğraşmak istemiyorum artık. Sizce hangisini almalıyım ? Amaç film izlemek ve GTA 5 Farming...
Geri