Arama sonuçları: *

• Users: 3Arda3
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 3

Öneri Steelseries artic 7+ mi h80 mi?

Merhaba corsair h80 ile Steelseries artic 7+ arasında kaldım. Araştırdığım kadarıyla H80 için pedleri 3 ay sonra çıkıyo bozuluduğunu ve bazılarının kafa yapısı büyük olduğu için kulaklıklığın kırıldığını söylüyorlardı. Steelseries nde mikrofonunun ve programının kötü olduğunu söylediler. harici...
  2. 3

Yardım 2500 3500 tl arasında kulaklık önerisi

Gaming gecesinden asus rog fusion 500 aldım ancak sonradan forumları gezdiğimde mikrofonu ve genel anlamda sorunlu bi kulaklık olduğunu yazıyolardı bende iptal ettim iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. 2500 3500 tl bandına ne alabilirim wıreless olursa daha güzel olur
  3. 3

2500 3000 tl bandında kulaklık önerisi

Gaming gecesinden asus rog fusion 500 aldım ancak sonradan forumları gezdiğimde sorunlu bi kulaklık olduğunu yazıyolardı bende iptal ettim iyi yaptım kötü yaptım bilmiyorum 2500 3000 tl bandına ne alabilirim
  4. 3

Samsung Essential S3 24" 5 MS 75 Hz Full HD IPS LED Monitör Alınır mı

İyi günler Yan ekran olarak kullanmak istiyorum mantıklı olur mu ve önerebileceğiniz bu fiyatlara başka mönitör var mı ? Ürün : https://m.n11.com/urun/samsung-essential-s3-s31c-ls24c310eauxuf-24-5-ms-75-hz-full-hd-ips-led-monitor-35357750
  5. 3

Bilgisayarımda DCOM hatası

Bilgisayarımda sadece lol oynarken ekran kilitleniyor ve hiçbirşekilde klavye mouse dan müdahale edemiyorum ve her seferinde resetleyerek kapatmak zorunda kalıyorum. Cyberpunk rdr 2 forza 5 gibi oyunları saatlerce kesintisiz oynuyorum hiçbirsıkıntı olmuyor. Oyunu oynarken sıcaklık değerlerini...
  6. 3

Bilgisayar oyun oynarken kilitleniyor

ekran kartı: Rx 6600 İşlemci : ryzen 5 3600 Anakart : B450 mk2. Bilgisayar genellikle lol oynarken ve nadiren tarayıcıda dolaşırken ekran kilitlenip kalıyor ve hiçbir şekilde mouse klavye çalışmıyor. Pc kilitlendiğinde Dc den arkadaşlarımın sesini duyabiliyorum ama benim sesim onlara...
  7. 3

Yardım Sahibinden param güvende dolandırıcılık

Konuyu herkesin bilinçlendirebilmek için açıyorum. bu dolandırıcı arkadaşımız sahibinden üzerinden sahte param güvende sitesi ile beni dolandırmaya çalıştı. beni ilk başta WhatsApp a yönlendirdi ondan sonra sesli olarak konuştuk parayı cekicem falan dedim o arada işte çalışıyordum neyse parayı...
  8. 3

royal kludge rk61 blue switch rgb

ürün royal kludge rk 61 blue switch bluetooth RGB modelidir kutusu mevcut değildir kullanım açısından hiçbir sıkıntısı yoktur çalışmayan aksamı kesinlikle oyktur ilgilenen olursa link burada pazarlık yaparım link ...
  9. 3

Bilgisayar bazen aniden donuyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.

Merhabalar pc yi alalı 1 yıl oldu ve son 3 4 aydır pc aniden donuyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum daha önceden pc yi tamamen formatlamıştım ama halen devam ediyor nedeni ne olabilir windows 10 dan 11 geçtim ikisindede aynı sorunu yaşıyorum
  10. 3

Razer DeathAdder Essential 6400 DPI BEYAZ 624 TL ALINIR MI ?

Amazonda şuan 624 tl sizce alınır mı ? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B094Q1GJSD/ref=ewc_pr_img_1?smid=A3JXUWJ8SPF9OT&th=1&tag=coa_row_g-20
Geri