Arama sonuçları: *

• Users: JackHanma
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Bu sistemi kaça satabilirim?

Arkadaşlar Yeni bir laptop aldık kardeşime ve oyunları ordan oynuyoruz bu kasamı satmak istiyorum sizce bu kaça patlar kutuları herşeyi duruyor ürünün garantileri hala var ekran kartımın kutusu işlemcinin kutusu aynı zamanda deep cool kule tipi soğutucusuda var fiyatı şuan 824 tl civarı bir şey...
  2. J

Pc stres testi ekran kartı ve işlemcide voltaj bi yükseliyor bi dibe iniyor.

Arkadaşlar 10 dakika test yaptım sonuçlar bu şekilde bi problem varmı pc de fps problemi var psu dan şüpheleniyorum.
  3. J

Oyunlarda fps drop sebebi tam olarak ne olabilir?

İşlemci sıcaklıklarından ötürü fan aldım fps drop sorunum çözülür diye umuyordum malesef çözülmedi fps drop problemi sistemin hangi parçasıyla ilgili olabilir yardımlarınızı bekliyorum. Şüpheli parçalar bence ssd ve ram.
  4. J

Kule tipi soğutucumu doğrumu taktım endişeleniyorum.

Merhabalar bilgisayarımı bakıma verdim ve geldi söktüğüm kule tipi soğutucusunu tekrar taktım ve biraz çekiniyorum açıkcası doğru takmışmıyım geçen seferinde bir kere ses yapmıştı sanırım ya kablo takıldı yada başka bir şey oldu şuan bir problem yok ama sanki psikolejik olarak garip sesler...
  5. J

Fps drop yaşadığım sistemi garentiye yollamalımıyım?

Arkadaşlar sizden yardım istiyorum gamegaraj üzerinden aldığım sistemle şu aralar fps drop problemi yaşıyorum müşteri temsilcisi bana isterseniz ürünü istanbula yollayın kargoyla biz kontrol edelim tarzı bişey söyledi yollamalıyım çok kararsız kaldım sizlerin cevabını bekliyorum yardım edin.
  6. J

Bilgisayarımı nasıl test ederim?

Arkadaşlar bilgisayarım aldıktan 8 ay sonra cozutmaya başladı artık eskisi gibi bir performans alamıyorum cs go eski fps 300 270 iken şuan 140-230 arası ve drop yiyorum şaka gibi ben bu bilgisayarımın parçalarını neyle test edebilirim bir uygulama varmı ramleri test ettim bu arada.
  7. J

Donanımlarımda hiçbir problem olmamasına rağmen fps drop.

Bilgisayarımı alalı bir yıl oldu hiçbir donanımda sorun yok ama eski performanstan eser yok fps drop yiyorum ne yapabilirim yardım edenlere teşekkürler.
  8. J

Kingston ssd değerlerim nasıl?

Arkadaşlar pc drop sorunum var işlemci sıcaklığım olduğunu sanıyordum kule tipi soğutucu aldım fakat sorunum devam ediyor bende ssd problemi olabileceğini düşündüm ve değerlerini sizlere paylaşmak istiyorum nolur yardım edin ben anlamıyorum.
Geri