Arama sonuçları: *

• Users: YPoine
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. YPoine

Mühendislik ve ofis için laptop önerisi

20-30k arasında autocad kullanacağım ama çok yoğun kullanmayacağım ve projeyi çoğu zaman bu pc'de çizmeyeceğim de sadece görüntülemeyi düşünüyorum. Genelde projeler 2d vektörel mekanik projeler falan olacak. Üzmeyecek fiyat performans, çok da 30k'lara dayanmadan 25k civarında bir öneriniz var...
  2. YPoine

M2 SSD BİR SÜRE SONRA ÇALIŞMIYOR

Bugün yeni sipariş verdiğim kingston kc3000 m2 elime ulaştı sisteme taktım. HD tune ve crystaldiskten testlerini de yaptım herhangi bir sorun yok ama pc açıldıktan bir süre sonra kendi kendine m2 gidiyor. Yani sürücüler kısmında gözüküyor ama bir dosya atmaya çalıştığımda veya ordaki dosyayı...
  3. YPoine

Xiaomi 14t mi Samsung s24Fe mi?

Telefonum bugün patlak verdi ve yakın zamanda telefon almak zorundayım. Normalde s24fe almayı düşünüyordum uygun fiyatlı diye ancak 1-2 gün önceki 24k'lık fiyatı kaçırdım şuan 27k civarı Telefon ile çok bi olayım yok insta, arama, dizi-film ve müzik. Oyun hiç ama hiç oynamıyorum. Pili uzun...
  4. YPoine

Tulpar T5 V23.3 ALINIR MI AMA 2. EL

Arkadaşlar normalde mosterde ısınma problemi olduğunu ve çok iyi olmadığını biliyorum ama 2. el faturalı 3 aylık sıkıntısız cihaza 15k yazmış 15k fiyat için bence ideal alınır ama yine de fikrinizi sormak istedim oyun ağırlıklı değil de üniversitede müh. okuduğum için çizimlerde falan...
  5. YPoine

Instagram Hesabıma sürekli giriş yapılıyor

Hesabıma sürekli biri giriş yapıyor. 2FA özelliği bildim bileli açık, şifrem düzgün ve korunaklı. Giriş yapılmaya başlandıktan sonra farklı hesaplar takip edilmeye başlanmış. Şifremi değiştirdim ama hala beni arada hesaptan atıyor giriş yapın diyor ve yetmezmiş gibi daha önce giriş yapılan...
  6. YPoine

Darmoshark M3 4k Belirli aralıklarda 3-5 saniyelik kopmalar yaşıyorum

Merhabalar, Darmoshark m3 4k faresini kullanıyorum. Yazılımını kurdum ve güncelleştirmelerini yaptım onda bir sorun yok. Mousenin otomatik kapanma süresi en sonda yani 30dk sonra kendini otomatik kapatıyor eğer kullanılmıyorsa bunda bir problem yok ancak belirli aralıklarda ( ne kadar zaman...
  7. YPoine

Bu fiyata bu laptop alınır mı, önerileriniz neler ?

Merhaba, laptop almayı düşünüyorum ve hem uzun vadeli hem de oyun için performanslı bir şey olmasını istiyorum. Biraz araştırma sonucu şöyle bir ürün buldum ve sizin de fikrinizi merak ediyorum. bütçe anlık 30-55k arası Not: ekran kartı sanırsam 140w...
Geri