Arama sonuçları: *

• Users: SithLorD
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

STEELSERİES 7.1 - VALORANT VE CS2 HAKKINDA

Merhabalar, Steelseries 7.1 kullanıyorum. FPS oyunları oynuyorum. Valorant ve CS2 oynarken, sadece ayak ve silah sesleri olduğunda kulaklığın aktif olmasını istiyorum, yani bana tüm var olan sesleri iletmesini istemiyorum. Bunu nasıl bir ayarla yapabilirim acaba? Bir keresinde rastgele...
  2. S

Çözüldü✓ W11 SES KENDİ KENDİNE YÜKSELİYOR - DÜŞÜYOR

Müzik dinlediğim esnada, farklı bir sekmeye veyahut programa geçtiğim zaman, ses kendilğinden yükseliyor/düşüyor. PC resmen sese kendisi karar veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  3. S

Sistemim için RAM önerisi?

Selamlar, 5600X işlemci kullanıyorum. Anakartım ise ROG B550-F En verimli ve Persormanslı şekilde kullanacağım RAM önerebilir misiniz? 8X2 olacak şekilde. Teşekkürler.
  4. S

MSI B450M GAMİNG PLUS ANAKART + RYZEN 5 2600 İŞLEMCİ KAÇA SATILIR?

İki ürününde garantisi sona ermiş. Kozmetik olarak çok iyi durumdalar. Anakart'ın kutusu ve içeriği mevcut. Yanında bir de hiç kullanılmamış stok fan veriyorum. Nedir fiyatı?
  5. S

Oyun Esnasında Alınan - No Signal Hatası -

Merhabalar, Valorant, Battlefront2, F1 ve benzeri oyunlar oynarken, oyunda belli bir süre geçtikten sonra ( 5 - 10 dk ) ekranda - No Signal Hatası - alıyorum ve Ekran Kartının fanları yüksek devirde çalışmaya başlıyor. Tabi mecburen reset atmak durumunda kalıyorum sisteme. Furmark ve benzeri...
Geri