Arama sonuçları: *

• Users: tayıkk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Samsung Odyssey G4 240 Hz alınır mı?

Selamlar. Çoğunlukla fps türü Valorant gibi oyunlar oynuyorum. Şu anlık kullandığım ekran 144 hz ve yukarıdaki modeli eğitim indirimi ile birlikte 5699 TL ye alacağım. 144 hz ve 240 hz arasında fazlaca bir fark var mıdır? Monitörün herhangi bir kronik sorunu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. T

Yardım Ryzen 5600x OC yapmak istiyorum

İyi günler Valorant için 5600x işlemcime OC yapmak istiyorum. OC için ayarlar nasıl olmalı? Anakart:ASUS B450 M Dragon
  3. T

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Herkese merhaba. Oyuncu koltuğu veya ofis koltuğu almayı düşünüyorum. Bütçem en fazla 6500 TL olabiliyor. Boy 186 cm. Kilo 95 kg. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  4. T

Ericsson T063G GPON cihazı nasıldır?

Arkadaşlar sorum yukarıda. Türktelekom 3 sene önce bu cihazı vermişti. Huawei, Nokia gibi GPON cihazları ile arasındaki fark nedir?
  5. T

Maksimum 35 Bin TL kasa ve monitör önerisi yapar mısınız?

Merhaba önerilerinizi bekliyorum.
  6. T

Thermalright Assassin Spirit 120 plus v2 işlemciyi soğutmuyor

Yukarıdaki soğutucunun montajını dün yaptım. Fakat OCCT testinde 80 dereceleri görüyor işlemci. Soğutucu üzerindeki etiketinde kaldırdım. Vidalarını doğru şekilde sıktım. Sizce ne yapmalıyım? İşlemci Ryzen 5500
  7. T

Xbox 9. Nesil Controller vs Dual Sense

Merhaba, hangisi daha iyi kullanan arkadaşlar yazabilir mi? Dual Sense uyumsuzluk sorunu var diyorlar. Doğru mu acaba?
  8. T

Öneri Asus VP249QGR vs Acer Nitro KG242YP

Herkese iyi günler. Yukarıdaki iki monitörden hangisi almalıyım? Bütçem maksimum bu kadar. Teşekkür ederim.
  9. T

Asus VP249QGR 23.8 alınır mı?

Herkese merhaba, iyi günler. Sorum yukarıda https://www.hepsiburada.com/asus-vp249qgr-238-144hz-1ms-analogdisplayhdmi-freesync-full-hd-ips-monitr-p-HBV00000RRJ7L?magaza=BETA+PLUS+TEKNOLOJ%c4%b0&url_src=and-product-detail
  10. T

Monitörde Ghosting Var mı?

Herkese merhaba fotoğrafını çektim monitörün ghosting var mı? Acaba Çok ghosting var mı? İade edeyim mi?
  11. T

R5 5600H 1650 Laptop İş Görür Mü?

Herkese merhaba bütçem kısıtlı bu laptopu ders, Valorant, CS:GO, araba yarış simulasyonları, GTA V 5600H 1650 LAPTOP Ekran 60 hz yeterli mi? Alınır mı?
Geri