Arama sonuçları: *

1. M

Kemove.com güvenilir mi?

Merhaba, Dierya DK61E klavyesini almak istiyorum fakat Amazon'da stok yok. Amazon'da stok olmadığı için orijinal sitesini bulmaya çalıştım dierya.com ve kemove.com adlı iki tane site buldum. İkisi de orijinal mi orijinalse alınır mı? Yoksa Amazon'u mu beklemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
  2. M

Bu dosya güvenli mi?

merhaba, stardey valley oynamak istemiştim ama steam zamından sonra mümkün olmadı oyun pahalı diye satın alamadım bende crack indirdim sonuçlar sizce false-positive mi yoksa güvenlimi belirtirseniz sevinirim. oyunun indirldiği site...
  3. M

R9 7950X3D ve RTX 4090 sistem nasıldır?

Bir sistem topladım ama daha almadım sistemi önerir misiniz ve birkaç sorum olacak bu sistem hakkında 1 bu sistemde watt yeterli midir sorun olur mu? 2 parçaları ayrı markalardan toplamak sorun yapar mı? 3 bu X3D işlemcilerde sorun varmış ASUS anakartlarda doğru mu bilmiyorum ama umarım doğru...
  4. M

ryzen 5 5600X RTX 3060TI iyi mi?

merhaba bilgisayar toplamaya karar verdim sizce iyi mi? kötümü diye belirtirseniz sevinirim oyun için topluyorum sistem hakkında aklımda bir kaç soru var onlarıda örneğin ekran kartıyla ilgili şeyleri altına işlemci ilgili şeyleri altına yazacağım...
Geri