Arama sonuçları: *

1. F

150.000 TL ye kadar laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba. 150.000 TL ye kadar oyun ve iş için laptop bakıyorum. Şimdiden teşekkürler.
  2. F

4K IPS vs 2K OLED Monitör

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi monitör alacağım. Dizi, film, oyun için kullanacağım. Çoğunluk oyun olacak. Halihazırda ASUS ROG PG259QNR 360Hz monitörüm var. Ekran kartım ise 4070 Ti Super. 5090 veyahut 5080'e geçme ihtimalim yüksek. PC masam cam kenarında ışık yansıması...
  3. F

7800X3D için sıvı soğutma

Arkadaşlar merhaba. Sıvı soğutma bakıyorum hem kaliteli hem sessiz. Bütçede sınır yok yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  4. F

Bu sistem alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. Bütçe 55k, sistemi 1 hafta içerisinde ekran kartsız almayı düşünüyorum. Malum seçim var. Attığım parçaların yerine alınabilecek bir parça var mı? PC vatandan toplanacak taksit yapılınca üstüne fazla koymadığından dolayı. Bu haliyle nasıl fikirlerinizi bekliyorum.
  5. F

Sizce dava yer miyim?

Arkadaşlar merhaba. Hemen konuya geçeceğim Bu gönderi de komik mi yazan birisine komik diye cevap verdim. Bambaşka biriside suç duyurusunda bulundum dedi. bir şey çıkacağını sanmıyorum ama sizce çıkar mı? Sicile işlenir mi? Benim ona açabileceğim karşı bir dava var mı? Bilgili arkadaşlar...
  6. F

7800X3D işlemcili PC önerisi

Merhaba arkadaşlar. Sizlere danışmak istediğim bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Şu an için sahip olduğum DDR4 RX570 8 GB ve Ryzen 5 5600 işlemcili sistemi kardeşime vererek kendime yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Yeni almayı planladığım 7800x3D işlemcili bilgisayarımda ekran...
  7. F

40.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba. AMD, NVIDIA fark etmez sadece oyun için kullanılacak hazır sistem PC arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Geri