Arama sonuçları: *

• Users: ademoney
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Kasa da bluetooth yok adaptör önerisi

Beyler kasada kendinden bluetooth yok da hangi adaptörü almalıyım çakma dualshock 4 ve ara sıra kulak içi kulaklık için hangisi iyi olur.
  2. A

🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

Akbank araç ekleme yerine kendi plakanızı veya rastgele araç plaka bilgileri girip 1 haftalık tod paketi alabilirsiniz derbiyi izleyebilirsiniz iyi seyirler. tamamen ÜCRETSİZ! Not: Rastgele plaka eklediğiniz takdir de oluşabilecek sorunlarda siz sorumlusunuz.
  3. A

Valorant Ranked Ready Tedarik Nasıl Bulurum?

Selamun aleyküm 20 level olan ranked ready hesap tedarik nasıl edebilirim tr ve fa lazım
  4. A

41.000₺ bu sistem alınır mı?

Beyler sizce bu sisteme bu para verilirmi sizin önerileriniz nelerdir? https://www.itopya.com/vokreadyv1amdryzen57600gigabyteradeonrx7700xtgamingocedition12gb16gbddr51t_h28670
  5. A

Sons Of The Forest oynayacak kişi arıyorum

Birlikte oynayabileceğimiz varsa birileri oynayabiliriz
  6. A

Beyler Sons Of The Forest alınır mı sizce?

Sons of The Forest alınır mı? arkadaşlar. Oynayacağım bi ekip falan yok. Alırsam isterseniz beraber de oynayabiliriz burdan birkaç kişi bulup. Öyle oyunu bitirmeye değil de direkt eğlencesini çıkartmak için.
  7. A

Spor Salonuna nasıl başlamalıyım?

YKS'ye kadar hem sınava çalışıp hem de spor salonuna gitmeyi düşünüyorum.Salona gitmeyede çekiniyorum. Kilom boyuma göre iyi fakat kollarım zayıf. Hafif göbek var. Boy 184-186 arası bişey kiloda 75-76 git gel yapıyor. Kol 29.5 cm gibi bişey mezurayla ölçtüğümde. 35-40 arası bişey olsa yeter diye...
  8. A

Temudan erkekler için kolye,bileklik tarzı neler almalıyım?

Selamlar kendime bileklik kolye tarzı erkekler için ürünler bakmayı düşünüyorum. Forumda böyle alıp memnun kaldıgınız şeyleri benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
  9. A

❌İndirim Bitti! EA Sports FC 25 600 TL'ye Alma Yöntemi

Öncelikle selamlar, EA App den ucuza nasıl fifa 25 alacağınızı anlatacağım. Ortalama 600 tl gibi bir fiyata alabiliyosunuz. * Öncelikle vpn kullanmanız gerekiyor. Ben alırken Kaspersky kullandım. 1 aylık deneme süresi veriyor ve güvenilir diye. * Sonra konum olarak ukrayna seçiyosunuz vpnden...
  10. A

1.6 Fiat Marea alınır mı? ?

Beyler fiat Marea almayı düşünüyorum elimde çok bir para yok 250-290 çıkar en fazla 290 ın üstünede çıkmaz sigorta vs olacagı için ne düşünüyorsunuz araba hakkında
  11. A

Öneri 250000-300000 TL araç Önerisi

KM 200k dan fazla olmasın. Bir de 300K yı geçmesin zaten sigorta falan derken çok tutuyor.
  12. A

Steam EA FC 24 ve EA FC 25 29.40$

Beyler steam de paket olarak ikisi birlikte satılıyor. 24 VE 25 ikisi birlikte 29.40$ a satın alabilirsiniz. EA FC 25 tekli alırsanız 27-28 dolar.
  13. A

Yardım Oyuncu Koltuğu önerir misiniz? pc için

2500 3000 tl arasında güzelinden uzun ömürlü olacak yaslanınca kırılmayacak bir koltuk öneirirmisiniz
  14. A

Yardım Temu için Şarjlı Tornavida Seti

Kalem gibi olan sarjlı tornavida seti oluyor. alınır mı? sizce veya hangi satıcıdan almalıyım link atabilirmisiniz?
  15. A

Oyun için 20k bandında pc dizermisiniz

20K ya oyun oynayabileceğim düzgün bir sistem dizermisiniz? Arkadaşım için yazıyorum şuan eline 1050 ti r5 1600 var onu satıp geçecek. Bir de 1050ti 45 1600 16gb ram 250 gb ssdsi var kaç tl eder bunu ikinci el satsa
  16. A

Parfüm ve Deodorant önerir misiniz??

Erkek için olacak. Deodorant olarak slazanger gold almayı düşünüyorum. Siz neler önerirsiniz. Slazanger gold hakkındaki yorumlarınızıda bekliyorum.
  17. A

Sistemim kaç para eder?

Öncelikle herkes soruyor diye meraktan dolayı soruyorum. Ekran Kartı = Gigabyte RTX 4060Ti Eagle OC 8GB GDRR6 İşlemci = 13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13400F, 2500 Mhz, 10 Çekirdek, 16 Mantıksal İşlemci Anakart = Gigabyte H610M H V2 DDR4 Ram = GSkill 8GB Ripjaws V siyah 3200 mhz cl16 ddr4...
  18. A

2500 Bütçeye ne alınır

Selamun Aleyküm bütçem 2500 daha üste çıkamam. Kablosuz alabileceğim en iyi hangi kulaklık vardır. önerir misiniz? arkadaşlar bişeyler
  19. A

Sistemimde ne Yükseltebilirim veya Yeterlimidir?

Anakart: Gigabyte H610M H V2 DDR4 Ekran Kartı: Gigabyte rtx 4060 ti eagle oc 8gb İşlemci: 13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13400F, 2500 Mhz, 10 Çekirdek, 16 Mantıksal İşlemci Ram: GSKILL 8gb Ripjaws 3200mhz PSU: GameBooster GB-W002B 659w 80+ SSD: Goodram 512gb px500 m2 2000 okuma /1600 yazma Sıvı...
  20. A

Döner veya burger alacam da kupon varmı

Getir yemeksepeti trendyol falan için kod varmı yemek alacam da
Geri