Arama sonuçları: *

1. Negative Sir

Linux ile ilgili rehber oluşturmamı istermisiniz?

arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacak bu yüzden danışmak istedim. linux son zamanlarda popülerleşmeye başladı bu yüzden internette türkçe kaynak olarak detaylı bulamadığım bazı bilgileri rehber olarak burada paylaşmak istiyorum. mesela lutris nedir ve ne işe yarar? cevap: linuxta windows...
  2. Negative Sir

CS2 linux tam ekran olmuyor

bahsettiğim durum bu. aynı fotoğraftaki gibi oluyor çözümü nedir?
  3. Negative Sir

Malum forumda 10 yıl ban yedim

Arkadaşlar malum yerde "moderatör günlüğü" adında bir başlık vardı ve orada da bir konu vardı "Moderatörler ne yapar?" diye bende şunları yazdım. "Mesela onlara kötü söz edince (kötü söz diyince aklınıza küfür gelmesin) size 3 ay ban atarlar. ki yemişliğimde var" ve bana trollükten 10 yıl ban...
  4. Negative Sir

Ubuntu düşük güç performansı

Arkadaşlar bilgisayara Ubuntu'nun en güncel versiyonunu kurdum fakat güç seçeneklerinde yüksek performans ayarı yok ve bilgisayar iyi bir performansta çalışmıyor. Ayarlarda güç seçeneklerine tıkladığımda sadece dengeli ve düşük güç var. Bunların arasına yüksek performans ayarını nasıl ekleyebilirim?
  5. Negative Sir

iPad 9 pubg jiroskop destekliyor mu ?

Arkadaşlar kardeşim iPad 9 almak istiyor ama PUBG de jiroskop var mı yok mu bilmiyor. Ürün sahibi arkdaşlar forumda varsa bilgilendirebilir mi?
  6. Negative Sir

Malum forumdan 3 ay ban yedim.

Arkadaşlar orası nasıl bir illet anlatamam moderatörleri ban atmak için ellerinden geleni yapıyor. Bana göre orada adminler moderatörlerin başına silah dayayıp bu kişiye ban at yoksa seni vururuz diyor. Bir hemşerimi buldum o forumda ve konudan bağımsız "Bende oralıyım" dedi bende oralıyım dedim...
Geri