Arama sonuçları: *

• Users: emir2712
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

DİSCORD DM BOT LAZIM

selamın aleyküm beyler discord dm bot lazım elinde olan veya yapabilen birisi varsa buradan cevap verebilir mi çok acil lazım
  2. E

Bilgisayarımı ne kadarsa satmalıyım

selamın aleyküm pc alalım 3 ay oluyor her şeyi sıfır aldım kutusu faturası garantileri duruyor ona göre bir değerlendirme yaparsanız sevinirim aşagıya her şeyi yazdım komple şey halinde satacağım lütfen boş boş konuşacak kişiler yazmasın saglıcakla kalın. İşlemci: intel i5 12400f Anakart: msi...
  3. E

BİLGİSAYARLA NE YAPARAK PARA KAZANIRIM

selamın aleyküm bilgisayar üzerinden ne yaparak para kazanırım ne önerirsiniz lütfen yapan birileri yardımcı olabilir gerçekten çok ihtiyacım var dc falan verirseniz gelebilirim ne yaptığını öğretmek isteyen birileri varsa şimdiden teşekkürler.
  4. E

MODEM ARAYÜZÜ AÇILMIYOR YARDIMCI OLSUN BİRİSİ PLS

sa beyler pc den hwid ban yiyorum oynadığım oyundan mac değişiyorum ip komple değişiyor yani sonra modemi resetlemem gerekiyor resetledigim zaman modem arayüzünden kurulum yapmam gerekiyor ama 2 gündür giremiyorum modem arayüzü açılmıyor k.adı şifre giriyorum genişbant kısmı açılmıyor önceden...
  5. E

BEYLER DRONUN NE KADAR OLDUĞUNU BİLMİYORUM

beyler babam japonya’dan getirmişti ne kadar olduğunu bilmiyorum internetten de bulamadım bilem falan varsa sıfır fiyatını söylebilir mi yada linkini atabilir mi
  6. E

UPWORK AKTİF SATIŞ YAPAN YARDIMCI OLABİLİR MI

selamın aleyküm upwork aktif bir şekilde kullanıp satıl yapan kişiler yardımcı olabilir mi sorularım var sormak istediğim değerli zamanınızı ayırırsanız sevinirim iyi günler.
  7. E

HANGİ MOUSE ALMALIYIM

ilki bu steelseries rival 3 https://www.gaming.gen.tr/urun/104029/steelseries-rival-3-rgb-gaming-mouse/ ikincisi bu razer deathadder essential...
  8. E

KLAVYE MOUSE ÖNERİSİ

beyler klavye ve mouse alıcam her biri için en fazla 450 tl verebilirim önerir misiniz
  9. E

KLAVYE MOUSE SET ÖNERİSİ

selamın aleyküm klavye mouse set önerisi var mı bildiğiniz bütçe 800 900 arası
  10. E

KLAVYE MOUSE ÖNERİSİ

selamın aleyküm beyler klavye ve mouse önerisi olan var mı her biri için 250 tl verebilirim max
  11. E

SİSTEMİM NE KADAR EDER

selamın aleyküm sistemi yeni aldım herşeyin 24 ay garantisi var daha sizce ne kadar eder sistem özellikleri monitör: asus vp249qgr 144hz 1ms işlemci: intel core i5-12400f anakart:msi pro h610m-e ekran kartı: msi rtx 3060 ventus 2x oc ram: gskill ripjavs 2x8 16gb 3200mhz cl16 depolama: crucial...
  12. E

sata ssd 500gb önerisi

beyler size zahmet bildiğiniz iyi sata ssd varsa yazabilir misiniz 1k en fazla bütçe
  13. E

YENİ BİLGİSAYAR BİOS EKRANI

beyler yeni bilgisayar aldım sıfır ilk defa açtım bios ekranında kaldı ne yapıp geçmem gerek yani ayar falan yapmam lazım mı yoksa direk kayıt edip çıkayım mı
  14. E

GAMİNG GEN GÜVENİLİR Mİ

selamın aleyküm 5 6 saat önce gaming gen üzerinden monitör satın aldım ama şuan siteye giremiyorum k.adı şifre yanlış da demiyor ama girmiyor şifre sıfırlıyorum yeniliyorum yine girmiyor bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi
  15. E

3200TL Monitör Önerisi

selamın aleyküm reisler 3200 tl bütçem var ikinci el olarak asus rog strix xg27vq 144hz 1ms monitörünü buldum sizce bunu mu alayım yoksa başka önerebileceginiz monitör varsa onumu çok kararsızım bulduğum monitör...
  16. E

3200 TL MONİTÖR ÖNERİSİ İPS

3250 tl param var en iyi oyuncu monitörünü atar mısınız fp olarak bilen varsa ips olarak teşekkürler
  17. E

HANGİ MONİTÖRÜ ALMALIYIM

selamın aleyküm beyler 3200 tl bütçe var daha fazlası çıkmıyor bu bütçeye göre en iyi monitör hangisi kesin almalısın dediğiniz eğer varsa yardımcı olursanız sevinirim
  18. E

BEYLER LÜTFEN OKUYUN

öncelikle selamın aleyküm 18 yaşındayım lise son sınıf öğrencisiyim okuyorum babamdan bilgisayar almak için yalvar yakar 15k para alabildim dünde pc hocası fp sistem atınca kaçırmak istemedim 14k oraya gitti 1k para kaldı monitör alamıyorum yetmiyor okuduğum için çalışamıyorum da sizlerden ricam...
  19. E

15k monitörlü sistem önerisi

selamın aleyküm beyler indirimli sponsorlu bildiğiniz sistem varsa size zahmet atar mısın 15k bütçem var bir kuruş dahi kalmıyor cebimde vallahi ryzen 5600 işlemci olur ekran kartı amd intel fark etmez 3060 rx6700 felan böyle bir sistem varsa şuan indirimli bana uygun atarsanız sevinirim hayırlı...
  20. E

15K MONİTÖRLÜ SİSTEM ÖNERİSİ

selamın aleyküm beyler 15k bütçem var monitörlü sistem önerisi olan varsa yazabilirimi ya ekran kartı amd olmasa daha iyi olur nvidia önceliğim
Geri