Arama sonuçları: *

1. Demirciferrum

Airpods pro 2 hala alınır mı

selam dostlar aktif olarak kullanıdğım kulkalık bozuldu bende yeni bir kulaklık almak için baktım ve amazonda 10k ya airpods pro 2 buldum pro 3 e gerek olmadığını düşündüğüm için pro 2 almayı düşünüyorum sizce hala alınır mı pro 2
  2. Demirciferrum

Playstation plus zam

daha yeni ps5 aldım bidaha zam gelir mi hemen alıyım mı yoksa tatile gidicem ondan dönüşte mi alıyım
  3. Demirciferrum

Airpods 4 alınır mı ?

selam dostlar aktif olarak samsung buds 2 kullanıyorum ve hiç memnun değilim 3 kere garantiye yolladım sağ olsunlar hepsinde yeni ürün gönderdiler zaten 1 2 yıla iphone a geçiceğim ondan dolayı airpods almayı düşünüyorum sizce alınır mı alırsam ancsiz olanı alıcam
  4. Demirciferrum

Yurt dışından airpods almak mantıklı mı

selam dostlar bi akrabam karadağa gidiyor tatil için dönüş içn ondan ps5 istedim bide airpods almayı düşünüyorum karadağda fiyatı ne kadar bilen var mı almak mantıklıya gelir mi ?
  5. Demirciferrum

M2 ssd önerir misiniz?

selam dostlar laptop kullanıyorum şuan içinde 500 gb ssd var artık yetmemeye başladı yanına ilave alıcam 1 tb önerebilir misiniz? ?
  6. Demirciferrum

Hangi sporu yapmalıyım

selam dostlar 16 yaşındayım 180 boy 76 kiloyum spora gitmeyi düşünüyorum yaklaşık olarak 3 yıldır düzenli spor yapmıyorum sizce hangi spora başlamalıyım ?
  7. Demirciferrum

PlayStation5 almalımıyım

merhaba şuan rtx 4060 amd r7 7735hs işlemcili bi bilgisayar kullanıyorum pc duruken yanına birde ps 5 almayı düşünüyorum sizce alsam mı ne yapmalıyım
  8. Demirciferrum

hesaplarım çalınıyor

selam dostlar bundan 2 gün önce instagram hesabım a giriş yapıldı bugünde papara hesabımdan harcama yapılmaya çalışılmış ve steam hesabıma giriş yapılmış rat olabilir mi ratsa ne yapıcam veya değilse ne yapmam lazım ?
  9. Demirciferrum

ipad 9. nesil alınır mı

selam dostlar genel gündelik ve ders çalışmak için tablet almayı düşünüyorum sizce 256gb ipad 9. nesil alınır mı https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-9-nesil-ipad-wı-fı-256gb-tablet-uzay-grisi-mk2n3tu-a-1217923.html
  10. Demirciferrum

msi spatium m450 alınır mı?

selam dostlar m2 ssd alıcam bu msı ın ssdsi alınır mı veya başka önerebileceğiniz ssdler varmı şimdiden teşekkürler https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_msı-spatium-m450-pcıe-4-0-500gb-nvme-3600mb-2300mb-m-2-dahili-ssd-1235171.html?waw_keyword=msi
  11. Demirciferrum

steamdeki bu kuponu nasıl kullanıcam

selam dostlar bf 1 in kartlarını tamamladım tamamladıktan sonra bazı ödüller verdi ödüllerden 1 tameside magic box indirimi bunu nasıl kullanıcam bi bilgisi olan var mı
  12. Demirciferrum

s22 yerine hangi telefonu alayım

arkadaşlar şu an aktif olarak s22 kullanıyorum memnun değilim değiştirmeyi düşünüyorum sizce ne alsam (iphone geçmek istiyorum) ?
  13. Demirciferrum

iki oyun arasında kaldım hangisini alsam

selam dostlar steamden oyun alıcam sizce hangisini alsam Lethal Company Content Warning
  14. Demirciferrum

m2 ssd olarak ne alabilirim

pc ye ssd almayı düşünüyorum sizce ne alsam önerilerinizi bekliyorum
  15. Demirciferrum

hangi kulaklığı almalıyım

www.amazon.com.tr/Razer-Blackshark-Oyuncu-Kulaklığı-Beyaz/dp/B09QFYNJMB/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1W2RXD1A5USSO&dib=eyJ2IjoiMSJ9.yPmZIEYztZ1yC1hituOIfdhLHwezTbvvR177beZIM-gm7wRatptxrpzvQ3gTK3QC3oRMnp8UDa9gCUoWUWcgmgJo0OJcBzXeOtg9CxTP5jRpE_-LxIe4IBgJlEMRrn1Vq_4mBcExm1yjfzVrhVJNqW2UQszjKSdl...
  16. Demirciferrum

Sistemim 5200mhz rami kaldırır mı

Selam dostlar bilgisayarım asus tuf a15 rtx4060 amd r7 7735hs içinde şu an 4800mhz ram var yanına ram almak için bilgisayarcıya gittim 4800mhz ram almak için bilgisayarcı 5200mhz ram de olabilir diyor sizce sağlıklı mı olabilir mi böyle bişey yardımıcı olursanız sevinirim
  17. Demirciferrum

forza horizon 4 e giremiyorum

selam dostlar bu gün forza horizon 4 ü yükledim fakat oyuna girmeye çalışırken oyun donuyo ve uyarı verip kapanıyor dosyaları falan hepsini kontrol ettirdim sorun çıkmadı bir bilgisi olan yardımcı olabilir mi sistem özellikleri : amd r7 7735hs rtx 4060 1706816513
  18. Demirciferrum

Ssd olarak ne alabilirim

Selam dostlar bilgisayarımda ssd yükseltmesi yapmayı düşünüyorum sizce hangi ssd yi alabilirim
  19. Demirciferrum

Kulaklık bulamıyorum

Merhaba dostlar Kulaklık almak istiyorum mikrofon kalitesi güzel olan uzyn süre beni idare edebilcek kulaklık arıyorum yardımcı olabilirmisiniz bütçe 2000k
  20. Demirciferrum

Glorious model o pro mouse nasıldır?

merhabalar mouse almayı düşünüyorum sizce glorious model o pro iyi midir yoksa başka bir şey mi alsam ...
Geri