Arama sonuçları: *

1. burakwissie

Instagram Etikette ki En Yeni Gönderileri Görme

Merhabalar, uzun zaman önce smma ile ilgileniyordum tekrardan başlayacağım fakat sanırım instagramda herhangi bir etikette eskiden en yeni gönderileri gör diye kısım vardı o kaldırılmış. Şimdi ki algoritmayı pek anlayamadım yapacağım iş için herhangi bir etikette ki o en yeni gönderileri görmem...
  2. burakwissie

YKS Çift Oturum Ücreti Hakkında Düşünceniz Nedir?

Cümleten iyi akşamlar dilerim herkese. Bugün YKS'ye başvuru yapayım dedim ve çok şaşırdım. Tek oturum ücreti 295 tl olmuş, buda demek oluyor ki tyt + ayt desen 1 kişinin yks başvuru ücreti neredeyse 600 tl. Daha yeni 3 arkadaş kayıt yaptık ve 1800 tl gitti. Sanırsınız içimizden can gitti. Biraz...
  3. burakwissie

Meslek seçimi için fikir

Günaydınlar, 17 yaşındayım açık lise okumaktayım 12. sınıfa geçtim. Şuan'a kadar herhangi bir derse zerre ilgi duymadım. 14 yaşımda Instagram üzerinden reklamcılık kategorisine ait bir işletme hesabı kurdum ve fazlasıyla para kazandım. Çocukluğumdan beri ticaret ile içli dışlı olmak isteyen...
  4. burakwissie

iPhone 11 Kişiler Gözükmüyor

Merhabalar, iPhone 11 kullanıcısıyım. Dün akşam yatarken herhangi bir sorun yoktu rehber v.s tamamdı fakat bugün uyandım ve whatsapp'a giriş yaptığım da kimsenin ismi gözükmüyordu, numaraları yazıyordu. Rehber'e giriş yaptığımda da aynı şekil de kimse kayıtlı gözükmüyordu, numaraları yazıyordu...
  5. burakwissie

Fury, Alman Asker neden Norman'ı öldürmedi?

Merhaba, filmi onlarca kez izlesem de tekrar izledim. Halen aklıma oturmuyor. Son dakikalar da Norman tankın altına iniyor ve saklanıyor, alman askeri onu görüyor fakat hiç bir şey yapmıyor ve onu orada bırakıyor. Neden öldürmediğini anlamaya çalışıyorum yardımcı olur musunuz. Yoksa sadece basit...
Geri