Arama sonuçları: *

1. theGladyator01

Thermaltake Kasamın Önünü Açamıyorum

Merheba Forumdaki arkadaşlar. Öncelikle ben Thermaltake S200TG kasayı 1-1.5 yıldır kullanıyorum fakat yakın zamanda fanım traktör motoruna dönüştü. O yüzden Vektron u arayıp servis talebinde bulundum. Abi bana kod verdi fanı g9nder biz bakalım dedi fakat fanı sökmem için kasanın ön panelini...
  2. theGladyator01

Fanıma Bişey Çarpıyor

Thermaltake S200TG kasamın öndeki orta fanından bir ses geliyor. Kablolar fanın arkasından geçiyor o yüzden fanların kabloya değmesi mümkün değil. Yanlara çarpıyor dicem baktım yanlarla da boşluğu var. Galiba ortasındaki bilyadan fakat ben nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Bu konuda yardımcı...
  3. theGladyator01

Çözüldü✓ Bu Sürücü Sorun Çıkarır Mı?

Arkadaşlar Nvidia 577.00 sürücüsünü getirmiş yükleyen varmı acaba , son olaylardan sonra yüklemekten korkuyorum.
  4. theGladyator01

Bunun Olması Muayenede Sorun Çıkarır Mı?

Merhaba değerli forum kullanıcıları. Bir sorum olacak. Ben şimdi Pederden şarkı dinleyeceğim diye anahtarı alıp kuzenle oturuyordum ki kuzenle araba ile ileriden u çekip aynı yere ters Park edelim kararını alana kadar. Sonra neyse biz UUU çektik döndüm geldim yanda da beton çıkıntısı , bende o...
  5. theGladyator01

Bu gamepad i aldım H.O mu G.O mu?

Hocalarım iyi günler , hem standlı olması hem siyah olması beni cezbeden şeylerinden biri. Çok fazla bişey yapmasına ihtiyacım yok hikayeli oyunlarda ve FC25 ye kullanacağım. Tabii birde dekor olarak aldım sayılır . Sizce H.O mu G.O mu?
  6. theGladyator01

Bu Sizde De Çıkıyor Mu ?

Hocalarım merhaba . Birkaç gündür Foruma girince bildirim panelinde böyle bir şey çıkmaya başladı . Bilgisi olan varsa söyleyebilir mi ?
  7. theGladyator01

Bu Gale Hall Kol İyi Midir ?

https://wraithesports.com/products/bigbig-won-gale-hall-oyun-kolu?gad_source=1&gad_campaignid=21172404917&gclid=CjwKCAjwvO7CBhAqEiwA9q2YJe5R_-NQ8ddlOL94UspPK8HLgFv3qyB8mGco1Ea7dQGpkg55BmiVIBoCzN0QAvD_BwE Ufak bir iyzico İstanbulkart kazığı sonrası 1000 lira bakiyem kaldı . Şimdi de 800 lira...
  8. theGladyator01

İyzico bakiyemi atamıyorum

Arkadaşlar çekilemez olarak 1638 türk lirası gözüküyor bu parayı nasıl bankaya atıcam ? Pos cihazı imkanım var pos tan QR ile atabilir miyim ?
  9. theGladyator01

Bu yama online a engel mi ?

Bu yamayı indirmiştim galiba , online girersem ban yer miyim ?
  10. theGladyator01

Bu Xprime alınır mı ?

https://www.trendyol.com/xprime/xprime-titan-kumas-oyuncu-koltugu-siyah-p-817996610?boutiqueId=61&merchantId=123441 Hocalarım bu 6500 liraya düşmüş bende öğrenci bir birey olaraktan bayramdan sonra alma ihtimalim var . Sizce bu alınır mı ? Yoksa xdrive 15li plus a zorlamama gerek var mı . Gerçi...
  11. theGladyator01

En iyi RDR2 Yaması Hangisi

Hocam bu 2 sini buldum sade ve kolay şekilde anlatıyorlar (özellikle 1.) . 1. Yamayı deneyip kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse çok sevinirim , şimdiden teşekkürler.
  12. theGladyator01

Nvidia APP FPS göstermiyor

Arkadaşlar en son gelen driver ı da hızlı kuraraktan yoluma devam ettim . Ama bu son Nvidia drıverı sorunlu bayağı . Bf1 de çanakkaleye girince haritanın bası bölümlerinde yeşil yeşil yırtılmalar oluyor . Çık gir yapıyosun düzeliyor . Sina çölünde yine arada takılıyor çık gir yapıyorsun...
  13. theGladyator01

Battlefield 2042 drop

Arkadaślar önerebileceğiniz bir ayar var mı ? Ya da ne yapmam gerekiyor . Ayarları fullüyorum düzelmiyor , High da yine ya FPS anlık düşüyor ya da FPS drop oluyor . Şuan reflex i boosta aldım dlss balance modda gölgeyi falan en düşüğe çektim bazı ayarlar ultrada bazıları high da birde dlss...
  14. theGladyator01

Çözüldü✓ Aj159 Pro orjinal driver

Hocalarım merhaba , aj159 pro elime ulaştı driver konusunda sorun yaşayanlar olmuş . Orjinal driver ı nerden indirmeliyim . Epomaker diye uygulama var ve ajazz ın kendi orjinal sitesi var .
  15. theGladyator01

Thermaltake Argb değiştirme

Hocalarım merhabalar öncelikle . Thermaltake S200TG kasamın rgb leri 5-6 aydır aynı şekilde yanıyor değiştiremiyorum . R tuşu resette fakat ben resette kalmasını istiyorum . Kontrolcüye bağlamam gerekiyormuş kontrolcüde boş yer yok . Anakart Gigabayte B650 M K . Acaba anakart yazılımı üzerinden...
  16. theGladyator01

Aj159 pro orjinal mi ?

Belki saçma gelebilir ama aldığım ilanda üstte Gebrauchanweisung gibi bişey yazan yer izlediğim videodakilere göre farklı . Bu neden olur bilgisi olan paylaşabilir mi ?
  17. theGladyator01

Çözüldü✓ VXE R1 mi Aj159 Pro mu ?

Arkadaşlar yakın zamanda (kardeşimin kumbarasını da çalaraktan) 1500 TL ye yakın bir para elde ettim . Mouse um var ama wireless almayı tercih ediyorum . Aklımda Vxe R1 modeli var ve 1500 TL ye bulunabiliyor . Fakat ajazz aj159 pro yu sarı sitede 1450 TL civarında sıfır alabiliyorsun ve stant...
  18. theGladyator01

Çözüldü✓ Ekranın Rengi Değişti

Dün bilgisayarı kullanıp kapattım monitörde sorun yoktu . Ama sonra annem alkolsüz bezle monitörü silmiş akıcılıkta falan bi sorun yok sadece siyah renkler yeşilimsi olmuş . Monitör:LG Ultragear 180hz 1 ms gtg IPS Fikirleriniz benim için değerli . Şimdiden teşekkürler .
  19. theGladyator01

2000 Civarına Kulaklık Önerisi Lazım

Öncelikle merhaba . Rampage kulaklık kullanıyodum sonra mik falan bozuldu ; pedleri yırtıldı . 2000 TL civarında bir kulaklık arayışındayım ...
  20. theGladyator01

Arkadaşlar Ben Başardım 😍

Aylarca Çaba Ve Uğraş Sonunda başardım ...
Geri